Γυαλίζουν τα δίκανα στην Κύπρο (vd)

0

Πυρετός προετοιμασιών από τους χιλιάδες κυνηγούς της Κύπρου Προβαίνουν καθημερινά σε αναγνωρίσεις για εντοπισμό των καλύτερων περασμάτων για τις φάσσες και τα τρυγόνια.
Το κυνήγι της φάσσας και του τρυγονιού θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Θα είναι διάρκειας πέντε εξομήσεων μόνο Κυριακές.

Οι φανατικοί φίλοι των φασσών και των τρυγονιών προβαίνουν καθημερινά σε αναγνωρίσεις με σκοπό τον εντοπισμό των καλύτερων περασμάτων, που θα τους δώσουν στην πρεμιέρα μία καλή κάρπωση.
Στο Τρόοδος το κυνήγι των φασσών θα επιτρέπεται για 8 εξορμήσεις πέντε Κυριακές και τρεις Τετάρτες, από τις 23 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ στις καθημερινές θα επιτρέπεται από τις 23 Αυγούστου έως τις 30 Οκτωβρίου

Επί ποδός στο μεταξύ βρίσκονται και δεκάδες θηροφύλακες σε ολόκληρη την Κύπρο. Επί εικοσιτετραώρου βάσεως διενεργούν περιπολίες για εντοπισμό και σύλληψη επίδοξων λαθροκυνηγών.
Το κυνήγι του λαγού και της πέρδικας θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί κάθε Κυριακή και Τετάρτη έως τις 27 Δεκεμβρίου. Θα είναι, δηλαδή, διάρκειας 17 εξορμήσεων.

Τέλος το κυνήγι της τζίκλας θα ξεκινήσει στις 30 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί κάθε Κυριακή και Τετάρτη έως τις 24 Φεβρουαρίου, ενώ από τις 25 έως τις 29 Φεβρουαρίου θα επιτρέπεται καθημερινά.

Κώστας Σάββα
www.ant1iwo.com/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων