Μάκης ΜΙΤΑΣ – Ασημένιος Πρωταθλητής Ευρώπης με την Lambro

0

 

Στις  22 Ιουλίου ο Μάκης Μίτας, ένας παγκόσμιας κλάσης σκοπευτής του SKEET, χορηγούμενος από την Lambro, κατάκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το ασημένιο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες σκοποβολής στο Maribor της Σλοβενίας. Ένα κατόρθωμα, κυριολεκτικά χωρίς προηγούμενο

Σε ένα τελικό που έκοβε την ανάσα, ο Μάκης έδειξε ότι διαθέτει χαρακτήρα μεγάλου αθλητή και κράτησε την Ελληνική σκοποβολή στην παγκόσμια κορυφή. Μετά τον αγώνα ο Μάκης ευχαρίστησε την Lambro και αποκάλυψε πως τα φυσίγγια  «χωρίς λάθος» όπως τα αποκαλεί, του έδωσαν σιγουριά  και τον βοήθησαν στην  απόδοσή του σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου αγώνα. Το σκορ πρόκρισης ήταν 123/125, που σημαίνει ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ.

Η Lambro ευχαριστεί από καρδιάς τον Μάκη και είναι περήφανη που στέκεται δίπλα του ως χορηγός.  Δουλεύοντας μαζί με έναν σκοπευτή παγκόσμιας κλάσης και εξαιρετικό χαρακτήρα, όπως ο Μάκης,  η Lambro ερευνά συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης και απόδοσης των  φυσιγγίων της που προορίζονται για επαγγελματίες σκοπευτές.

Ο Μάκης Μίτας έριξε στον αγώνα με Lambro Series 5 (5% αντιμόνιο) σε Nr.9,5.

mmitasim

Ο Μάκης θα είναι με την Lambro στους Ολυμπιακούς αγώνες του RIO 2016

Το ασημένιο μετάλλιο εκτός από μια επική νίκη, αποτέλεσε και την πρόκριση του  Μάκη για τους Ολυμπιακούς αγώνες του RIO 2016. Φυσικά τα φυσίγγια Lambro θα είναι εκεί και θα τον βοηθήσουν στον δρόμο για τον χρυσό μετάλλιο.

Σύντομο παλμαρέ του Μάκη Μίτα:

 2012 Ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ 150/150 Tucson/USA
2012 Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο  Tucson/USA
2014 Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης / Ουγγαρία
2015 Ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης  / Σλοβενία
2015 Ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ 123/125 / Σλοβενία

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων