«Σπίτι» για τα τραυματισμένα πουλιά σχεδιάζει η Δράση για την Άγρια Ζωή

0

«Σπίτι» για τα τραυματισμένα πουλιά, μέχρι να ανακτήσουν δυνάμεις και να πετάξουν ελεύθερα ξανά, προσπαθεί να δημιουργήσει η Δράση για την Άγρια Ζωή η οποία απευθύνει έκκληση για την εξεύρεση πόρων.

Όπως αναφέρει στο ΑΜΠΕ η Πηνελόπη Καραγιάννη από την Δράση, απαιτούνται ειδικοί χώροι επανένταξης για να επιβιώσουν οι δεκάδες πελαργοί, ερωδιοί και παρυδάτια πουλιά που μεταφέρονται στο Κέντρο Περίθαλψης, στο Δήμο Δέλτα που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες υπό την εποπτεία του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων.

«Χρειαζόμαστε έναν μεγάλο περιφραγμένο χώρο, ανοιχτό από πάνω, με μια λιμνούλα, προκειμένου να μπαίνουν εκεί τα πουλιά για περίθαλψη και όποτε είναι έτοιμα, να φεύγουν μόνα τους», τόνισε η κ.Καραγιάννη προσθέτοντας ότι, για να ολοκληρωθεί έγκαιρα, απαιτούνται επιπλέον υλικά και εργασίες, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 500 ευρώ.

«Παρότι το ποσό δεν είναι μεγάλο, αδυνατούμε να το καλύψουμε, καθώς τα τρέχοντα έξοδα για τη φροντίδα των δεκάδων ζώων που παραλαμβάνουμε καθημερινά είναι πολλά, αφού έως τώρα φέτος, έχουμε παραλάβει περί τα 1,200 άγρια ζώα» πρόσθεσε.

http://www.zougla.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων