Κυνηγούσαν χωρίς άδειες.

0

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει η Κυνηγετική Περίοδος και κάποιοι όπως φαίνεται δεν ακολουθούν τα όσα ορίζονται από τους νόμους και τις σχετικές διατάξεις.
Το πρωί της περασμένης Κυριακής ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου, και ενώ βρισκόταν μόνος του σε υπηρεσία, αντελήφθη δύο άτομα στην περιοχή Μάντρες που βρίσκεται στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

O Θηροφύλακας  ζήτησε από τα δύο άτομα τις  άδειες κυνηγιού καθώς και δελτία οπλοκατοχής, αφού στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο καραμπίνες η μία μέσα σε θήκη η άλλη εκτός κάτι που απαγορεύεται.

Επίσης υπήρχαν και δύο σκυλιά στην καρότσα.

Το ένα από τα δύο άτομα ισχυρίστηκε ότι είχε τα έγγραφα, ωστόσο δεν τα κρατούσε και μάλιστα έδωσε στο Θηροφύλακα και κάποιο όνομα.

Το δεύτερο άτομο δεν έδωσε καν στοιχεία, ενώ όταν ο Θηροφύλακας τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου για εξακρίβωση εκείνοι αρνήθηκαν. Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Σπηλίου δίνοντας τα στοιχεία που είχε στους αστυνομικούς.

Μιλώντας στο mesaralive.gr, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, συγχαίρει τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα, για το ζήλο που επιδεικνύει στη δουλειά του, επισημαίνοντας «Εφιστώ την προσοχή στους κυνηγούς, να είναι καθ΄ όλα νόμιμοι και να διενεργούν το κυνήγι πάντα  στα πλαίσια της νομιμότητας.

Επίσης πάντα να έχουν μαζί τους  όλα τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή του κυνηγιού».

http://www.mesaralive.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων