Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Με αυτό το τεύχος,άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας,προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
 Νέα κλήρωση για μία καραμπίνα MOSSBERG 835 και 500 ελληνικά φυσίγγια Navaro 32 μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1ο κουπόνι. Μη το χάσετε.
 Περιεχόμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.
ΚΩΠΑΪΔΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΝΗΓΩΝ-ΑΓΡΟΤΩΝ
Μια προσπάθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου της Θήβας για την αποφυγή οποιασδήποτε μορφής αντιπαράθεσης με τους αγρότες του κάμπου Βοιωτίας.
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ: ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος μας «ξεναγεί» στον υπέροχο κόσμο της σωστής παρέας στο κυνήγι του αγριόχοιρου και στην προετοιμασία της καλύβας…
ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ: ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ ΣΤΙΣ ΠΕΡΔΙΚΕΣ
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η πρώτη αγωνιστική του Τροπαίου Πολυκανδριώτης του Ομίλου Πόιντερ και Σέττερ στην Κρανιά Ασπροποτάμου. Του Λεωνίδα Κωσταρά.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ… ΑΛΛΑΖΕΙ!!
Νέο χρώμα επιλέγουν οι Ομάδες Διάσωσης ως το καταλληλότερο για την προστασία αλλά και τη διάσωση σε βουνό και θάλασσα. Θα εφαρμοστεί και στο κυνήγι;
ΟΠΛΑ: ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ 24 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!
Λίγα γραμμάρια, ανοιχτά τσοκ, μονόκαννα τουφέκια ή μικρότερα διαμετρήματα αποτελούν χρήσιμες λύσεις και όχι κόλπα του μάρκετινγκ. Του Μπάμπη Γκαβά.
ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
Τα τερτίπια των πουλιών τις πρώτες μέρες στα λιόσπορα της Μακεδονίας περιγράφει ο Αλέξανδρος Γκάσιος.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ
Στα ορεινά της Τριχωνίδας το κυνήγι είναι τρόπος ζωής και οι κυνηγότοποι βρίθουν θηραμάτων αλλά και κυνηγών. Του Κωνσταντίνου Λουρή.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΓΔΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΥΝΗΓΟΥΣ
Από την Ισπανία έρχονται οι μικροί το δέμας, μεγάλοι στη χρηστικότητα γδάρτες με στιβαρή κατασκευή και ασφαλή μεταφορά σε δερμάτινες θήκες. Του Ν. Κυπρίδημου.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων