Δράσεις του ΚΣ Πατρών

0

-Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πατρών, ενημερώνει τα μέλη του ότι έχουν ενταθεί οι περιπολίες και οι έλεγχοι της θηροφύλαξης στις περιοχές αρμοδιότητάς του .Ο Σύλλογος έχει προσλάβει 3 θηροφύλακες και με την συνδρομή ενός ακόμη θηροφύλακα από την Ομοσπονδία προαπαθεί να πατάξει αυτό το φαινόμενο αφού, δυστυχώς, κάποιοι ασυνείδητοι και ανεγκέφαλοι, εξακολουθούν να παρανομούν εις βάρος των συνειδητών κυνηγών.

-Η άμεση ευαισθητοποίηση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας με την άψογη συνεργασία της Ομοσπονδίας και του Κυνοφιλικού Ομίλου Αχαΐας κατάφεραν να ακυρώσουν την απαγόρευση θήρας της ορεινής πέρδικας Greca Greca στην επαρχία Καλαβρύτων. Σημειωτέον ότι η απαγόρευση αυτή είχε γίνει παράτυπα, αδικαιολόγητα και ατεκμηρίωτα. Θα πρέπει ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι σε τέτοιου είδους αποφάσεις να είναι προσεκτικοί, να σέβονται τους νόμους, και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

 

-Επίσης σε εγκατάσταση κλωβού προσαρμογής κυνηγετικού φασιανού προχώρησε ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Πάτρας σε περιοχή ευθύνης του εγκεκριμένη από την Δασική Υπηρεσία

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Διαμαντόπουλος Άγγελος
Ο Γενικός Γραμματέας : Παπαδάτος Ανδρέας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων