Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, με 48 σελίδες.   Με αυτό το τεύχος,άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας,προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
Με 3 μόνο κουπόνια,κερδίστε τη νέα FRANCHI AFFINITY SLUG, αξίας 930 ευρώ,μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το κουπόνι μπαλαντέρ. Μη το χάσετε.

 

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ!!
Στα Κρούσσια όρη βρέθηκε για ρεπορτάζ ο Μπάμπης Γκαβάς, όπου δεκάδες κυνηγόσκυλα έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από λύκους ή λυκόμορφα, μερικά χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΜΙΝΚ|
Με τα «έργα» των οικολόγων καταπιάνονται οι κυνηγοί της Καστοριάς αφού χιλιάδες μινκ καταστρέφουν τα πάντα και μόνο κάποιοι έμπειροι ιχνηλάτες έχουν αναλάβει την εξόντωσή τους. Του Θωμά Μπατσέλα..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γ. ΡΕΦΕΙΑΔΗΣ: ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ
O Κώστας Λουρής κυνήγησε μαζί με τον παθιασμένο μπεκατσοκυνηγό Γιάννη Ρεφειάδη, λάτρη των γαλλικών Μπρακ, όπου δεν διστάζει να μοιραστεί την εμπειρία του στην μπεκάτσα με τους αναγνώστες του «Εθνος – Κυνήγι».

ΘΗΡΑΜΑ: ΦΑΣΣΑ, ΤΟ… ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ!
Ενα πτηνό, που θα μπορούσε να είχε επικηρυχθεί και στη χώρα μας, όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη, αποτελεί δύσκολο στόχο για τους Ελληνες κυνηγούς, που στερούνται βοηθημάτων στην προσέλκυσή του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
Την ιστορία της «απόβασης» των Ιταλών κυνηγών στην αρχαιοελληνική Χερσόνησο πριν από τους Ρώσους μάς διηγούνται δύο φίλοι του ανθρώπου που έφτασε το 1993 πρώτος στον μαγικό μπεκατσότοπο.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Τα νησιά μας αποτελούν για τις μπεκάτσες σίγουρους σταθμούς στον μεγάλο μεταναστευτικό διάδρομο για διαχείμαση, τις μέρες που ο καιρός χαλάει στα ηπειρωτικά. Του Α. Στεφάνου.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΑΡΒΥΛΑ – ΓΚΕΤΕΣ – ΓΑΛΟΤΣΕΣ
Η επιλογή, η αγορά και η συντήρηση του εξοπλισμού για τα κάτω άκρα έχουν τους δικούς τους κανόνες και τα ανάλογα προτερήματα & πλεονεκτήματα.

ΑΓΩΝΕΣ:  ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ
Στην Κόρινθο έγινε ο δεύτερος αγώνας του ΟΚΑΔΕ  για το Τρόπαιο Μπεκάτσας και ο Κώστας Λουρής ήταν εκεί.

ΟΠΛΑ: ΕΛΑΤΗΡΙΑ V ή ΣΠΙΡΑΛ
Ο Νικήτας προσπαθεί για άλλη μια φορά να εξηγήσει τα πλεονεκτήματα του σπιράλ σε έναν κόσμο όπου τα ακριβά όπλα έχουν πάντα ελατήρια τύπου V.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ο πλαστικός κάλυκας, το αντιδιαβρωτικό καψύλλι, ο συγκεντρωτήρας από πλαστικό και τα μη τοξικά σκάγια εγγυημένης σφαιρικότητας ολοκλήρωσαν την τελειότητα στα φυσίγγια. Του Ν. Κυπρίδημου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων