Αγώνας σε μπεκάτσα από τον Όμιλο Κυνοφίλων Λέσβου

0

Tο διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου 2015 ο Όμιλος Κυνόφιλων Λέσβου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα μπεκάτσας CAC. Μετά από την επιτυχία και ανταπόκριση που γνώρισε ο περσινός πρώτος αγώνας μπεκάτσας που διοργανώθηκε στο νησί μας , το Διοικητικό Συμβούλιου του Ομίλου αποφάσισε να καθιερώσει αυτό τον αγώνα και να τον εντάξει στης σειρά των αγώνων του Τροπαίου Λέσβου , ένα επίσης νέο θεσμό , νικητής του οποίου θα αναδειχθεί ο σκύλος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στους τρείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 2015-2016.
Κριτές του αγώνα θα είναι στο στίβο των Ηπειρωτικών Δεικτών ο κος Χρήστος Καλφόπουλος ένας άνθρωπος ταυτισμένος με την μπεκάτσα και τους ηπειρωτικούς δείκτες που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Στο στίβο των αγγλικών δεικτών κριτές θα είναι ο κος Αθανάσιος Γαριβάλδης και ο κος Γαβριήλ Νιανιός, άνθρωποι κυνηγοί με μακρά εμπειρία και πάθος για την μπεκάτσα και τον σκύλο που την αναζητεί.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν την Παρασκευή 18-12-2015 και ώρα 20:00 στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μυτιλήνης, ότε και θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των ζευγαριών. Οι σκύλοι που θα συμμετέχουν οφείλουν να έχουν Γενεαλογικό Χάρτη Καθαροαιμίας , Βιβλιάριο Εργασίας και microchip.
Το ΔΣ του Ομίλου καλεί όλους τους φίλους κυνηγούς να συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα σε αυτή τη γιορτή της λεσβιακής κυνοφιλίας και εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , ευτυχία και ευημερία!!!!!!
Καλές Γιορτές σε όλους…

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων