Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι. Με 3 κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα BAIKAL MP155 και 100 Ελληνικά μονόβολα CLUB μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το κουπόνι μπαλαντέρ.

Περιεχόμενα 768
ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Κρούσματα σε Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Ρουμανία καταγράφει φέτος η Ειδική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με τα υδρόβια να αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο από τα άγρια πτηνά. Του Γ. Παναγόπουλου.

ΜΠΕΚΑΤΣΑ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
Τα μυστικά της εύρεσης του ιδανικού μπεκατσότοπου με τα κριτήρια της ίδιας της μπεκάτσας μάς αναλύει ο Θωμάς Μπατσέλας,

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Τη σημασία της ορθής διαχείρισης των πληθυσμών του αγριόχοιρου με σεβασμό στο θήραμα και την παράδοση, αντί της εύκολης λύσης των πολλών παγανιέρηδων και καρτεριών, θίγει ο Δημήτρης Ευμοιρίδης.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος επιστρέφει στην Ξάνθη, στα Πομακοχώρια, και ξαναζεί τη μοναδική εμπειρία του ορεινού λαγοκυνηγίου με μεράκι, πάθος και παράδοση.

ΖΩΟΦΙΛΙΑ. Ο «ΒΙΑΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΚΑΓΚΟΥΡΟ!!
Μια απίστευτη ιστορία παραποίησης μιας φωτογραφίας από τους γνωστούς ζωοφιλικούς κύκλους σχολιάζει ο Νικήτας Κυπρίδημος με στοιχεία και επιστημονικές αποδείξεις..

ΟΠΛΟ! ΜΙΑ WINCHESTER ΓΙΑ ΟΛΑ
Η SX3 παραμένει νέα, και με τα πλαστικά μέρη και τις καινοτομίες που διαθέτει καλύπτει όλα τα κυνήγια και προσαρμόζεται στον χρήστη της. Του Νικήτα Κυπρίδημου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ
Με αναλυτικά σκίτσα σε φυσικό μέγεθος, ξεκινάμε σε αυτό το τεύχος την προσπάθεια αναγνώρισης του φύλου και της ηλικίας από τα χνάρια…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ
Με ένα παντοδύναμο 4Χ4 και έμπειρους συνοδούς, οδηγήσαμε στο χιόνι και σας συμβουλεύουμε για όσα πρέπει να ξέρετε αλλά και αυτά που πρέπει να αποφεύγετε στην οδήγηση σε… λευκό δρόμο!

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ
Εναν ιχνηλάτη σταθερό και σίγουρο στον ντορό, με άριστη όσφρηση και όμορφη φωνή, τον μικρό Μπλε της Γασκώνης, μας παρουσιάζει ο Θανάσης Κυριτσάκας.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΦΑΣΣΕΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
Για φάσσες με τον πλέον γνώστη, τον Γιάννη Γεωργιάδη, πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας, πήγε ο Κώστας Λουρής και μας μεταφέρει την εμπειρία του και την επίθεση ενός γερακιού.

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων