ΟΛΑ για την ΤΣΙΧΛΑ από την LAMBRO

0

Κοντά , μακρινά ή… ενδιάμεσα, με την LAMBRO έχετε όλες τις εναλλακτικές!
1

DIRECT 32 για τα πολύ πυκνά.   Από 15-20 μέτρα

 

2

CLASSIC DIASPORAS  (9-10-11). Από 20-27 μέτρα

 

3TORDO DIASPORAS. Το «σφιχτό» διασποράς για αποστάσεις από 22 μέχρι 32 μέτρα το, ειδικά φτιαγμένο για το περπατητό. Ανοίγει ακόμα περισσότερο με κύλινδρο.

 

4FELTRO 32. Για τους σπορτίφ τύπους, εξαιρετικά αποδοτικό ως φυσίγγι μεσαίων αποστάσεων ή και πιο μακρινών αναλόγως του τσοκ.

 

5152MEZZO 30, MEZZO 32. Κυριολεκτικά τo φυσίγγι της εποχής αφού με την χρήση του κατάλληλου τσοκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν όλες τις αποστάσεις

6TORDO 30. Ένα «τριαντάρι» που κόβει πολύ μακριά χάρις στις εξαιρετικές συγκεντρώσεις του. Αποδίδει εξαιρετικά και τον χειμώνα.
7

EUROMIX. Η κλασσική συνταγή των ανάμικτων σκαγιών, με διαπιστευτήρια δεκαετιών.
8TORDO 32. Το γνήσιο φυσίγγι της τσίχλας και όχι μόνο. Εξαιρετικά σταθερό στο κρύο και την υγρασία, ισορροπημένη γόμωση, κλασσική επιλογή για τις μακρινές βολές.
9FEELS RIGHT «Νέος κυνηγός». Το φυσίγγι που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από πολλούς κυνηγούς όχι μόνο για την εξαιρετική ποιότητά του αλλά και για συμβολή του στην υποστήριξη νέων κυνηγών. Δηλώσατε συμμετοχή?
10Α1 SPECIALE 34. Για πιο απαιτητικά κυνήγια και για αυτούς που αναζητούν την σιγουριά της A1 Γαλλίας (Vectan)… σε Super τιμή!

pinaxlampro

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων