Νυχτολαθροθήρες στην Αρκαδία

0

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Καγιούλης Δημήτριος, Παναγιώτου Γεώργιος και Χριστόπουλος Χαράλαμπος, ευρισκόμενοι στην περιοχή Παλούμπα Αρκαδίας εντόπισαν το βράδυ περίπου στις 10.00 μ.μ. ένα αυτοκίνητο, το οποίο τους προσπέρασε δίχως να τους αντιληφθεί, όπου ο συνοδηγός με ανοιχτό το παράθυρό του κρατούσε εκτός του οχήματος κυνηγετικό όπλο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα δύο οχήματα των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων ακολουθώντας καταπόδας το προπορευόμενο όχημα το οποίο συνέχισε την πορεία του χωρίς να καταλάβει ότι ήταν ήδη υπό την επιτήρηση των Θηροφυλάκων.
Σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το διερχόμενο όχημα και ενώ οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες βρίσκονταν πίσω του, ο συνοδηγός με προτεταμένο το κυνηγετικό του όπλο πυροβόλησε, σκοτώνοντας έναν λαγό. Στην συνέχεια εξήλθε του οχήματος κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο και προχώρησε για να παραλάβει τον λαγό που χτύπησε.
Επιστρέφοντας στο όχημά του αντιλήφθηκε τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες οι οποίοι εμφανίστηκαν μπροστά τους ακινητοποιώντας το όχημα ενώ ο συνοδηγός το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να διαφύγει την σύλληψη, κρατώντας τον λαγό και το κυνηγετικό του όπλο, αλλά δεν τα κατάφερε…
Υποβλήθηκε η σχετική μήνυση εναντίον τους για παράνομη θήρα και παραποίηση κυνηγετικού όπλου, ενώ με εντολή του εισαγγελέα Τρίπολης κατασχέθηκαν το όχημα, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, το κυνηγετικό όπλο, 55 φυσίγγια διαφόρων τύπου σκαγίων καθώς επίσης και ο λαγός, ο οποίος δημοπρατήθηκε στο Δασαρχείο Βυτίνας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων