Hellenic Grand Prix Compak Sporting: ένας αγώνας θεσμός!

0

Το Ελληνικό Grand Prix Compak Sporting, διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρόνια ως ένας διεθνής αγώνας ενταγμένος στο Grand Prix της FITASC με τόπο διεξαγωγής το όμορφο νησί της Ρόδου και τον σύλλογο ΚΟΛΟΣΣΟΣ να αναλαμβάνει κάθε χρονιά τα ηνία του διοργανωτή.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο σκοπευτήριο πήλινου στόχου της Ρόδου, έξω από το χωριό Αφάντου, με ημερομηνία άφιξης των αθλητών την Τρίτη 14 Ιουνίου. Το Hellenic Grand Prix θα διεξαχθεί στα 4 πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα κόμπακ με μηχανές Laporte και καθ” όλη τη διάρκειά του το μπαρ θα προσφέρει σνακ, καφέ και γεύματα στους επισκέπτες. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι πληθώρα χορηγών στηρίζουν την ενέργεια της διεξαγωγής του αγώνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων φαίνεται στον πίνακα.programmagp

 

 

 

 

 

 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη των απονομών στις 19 Ιουνίου με τον τυχερό να κερδίζει μία αυτόματη μηχανή σκοποβολής (Laporte Pc 85).

Να αναφέρουμε ότι το σκοπευτήριο της Ρόδου ιδρύθηκε το 2007 και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει τους παρακάτω αγώνες:

τους «ΧΙΙ Natwest Island Games (2007),  «Perazzi Challenge » (2010),
το «Grand Prix of Greece Fitasc Compak Sporting » (2011),
το  «Ηellenic Grand Prix Fitasc Compak Sporting » (2012),
τo GP του FITASC «Hellenic Grand Prix Compac Sporting » (2013-2014-2015)

www.shooters.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων