Αυτοί ήταν οι καλύτεροι Ελληνικοί Ιχνηλάτες στην Έκθεσης της Σπάρτη!

0

Ήταν μια  εκδήλωση με μεγάλη σημειολογική σημασία η έκθεση που διοργάνωσε που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Ελληνικών Ιχνηλατών στην Σπάρτη σε συνεργασία με τον τοπικό Κυνηγετικό Σύλλογο. Εξήντα περίπου χρόνια μετά την σύνταξη του προτύπου, από τον αείμνηστο κτηνίατρο Σταύρο Μπασουράκο, διοργανώθηκε στην γενέτειρα του έκθεση και αναγνώριση της εθνικής μας κυνηγετικής φυλής. Συμμετείχαν αρκετά σκυλιά από τον νομό Λακωνίας και από γύρω περιοχές τόσο στην έκθεση  όσο και στην αναγνώριση για σκύλους που δεν έχουν γενεαλογικό χάρτη.

κείμενο-φωτο: kynoclub.gr

ellinikosixnilatis41

Καλύτερος Έκθεσης  αναδείχτηκε  από τον κριτή κ Νίκο Φωτακόπουλο  ένας θηλυκός σκύλος η ” Ήρα”  ιδιοκτησίας του κ Τάσου Δούκα . Η τετράχρονη Ήρα  απέσπασε τον χαρακτηρισμό  1os Εξαίρετος CAC ενώ η Nora του κ  Γιάννη Τσαγγαλάκη  κατέκτησε το 2ος Εξαίρετος RCAC.

ellinikosixnilatis115

Στους αρσενικούς σκύλους ένας μονό σκύλος απέσπασε τον χαρακτηρισμό ΄΄Εξαίρετος΄΄ και ήταν ο Εktor του κ Γιάννη Τσαγγαλάκη  ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες απέσπασαν τον χαρακτηρισμό ΄΄Πολύ Καλός΄΄

Καλύτερο Κουτάβι έκθεσης αναδείχτηκε η Mando Grammou του κ Κώστα Καραμάνη με χαρακτηρισμό ΄Πολλά Υποσχόμενος”. Η Mando Grammou ένα πραγματικά αξιόλογο κουτάβι, οκτώ περίπου μηνών, ήταν και το μοναδικό σκυλί αυτής της κατηγορίας.

ellinikosixnilatis310

Ο Καλύτερος Φυλής &  Έκθεσης η Ήρα του κ Τάσου Δούκα με τον κριτή κ. Νίκο Φωτακόπουλο, τον πρόεδρο του ΟΦΕΙ κ. Φώτη Πεσιλή και τον πρόεδρο του Κ. Σ. Σπάρτης κ Γιαννης Καρβουνιάρης.

ellinikosixnilatis212

Κατηγορία Ανοικτή Θηλυκών

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων