Εθνος Κυνήγι

0

Την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Σε αυτο το τεύχος,τρία (3) μοναδικά dvd (MC4 – HUNTERS VIDEO) επιλεγμένα  από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
Με 3 κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ  μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το κουπόνι μπαλαντέρ.
Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ : ΔΡΑΜΑ
Στο στέκι του Λάζαρου Φυσεκίδη στη Δράμα βρέθηκε το Έθνος – Κυνήγι για να σας παρουσιάσει άλλο ένα τόπο όπου το κυνήγι συνεχίζεται όλο το χρόνο. Του Κ.Λουρή.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΕΝΑΝ…ΑΝΤΙΚΥΝΗΓΟ
Ο Δημήτρης Ευμοιρίδης, κατόρθωσε με μια μόνο προσπάθεια να μεταπείσει τον αντικυνηγό Αλέξη και να τον μεταφέρει σε ένα κυνηγό με παιδεία, ήθος και αγάπη για το κυνήγι.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
Την ώρα που η κυνηγετική δραστηριότητα αντιμετωπίζει μια νέα ολομέτωπη επίθεση, μια μικρή ομάδα προδοτών προσπαθεί ως νέος «εφιάλτης» να βοηθήσει τους αντικυνηγούς στο…έργο τους.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΤΗΣ 30ΕΤΙΑΣ!!
Με τα έγκυρα στοιχεία του Μπάμπη Γκαβά από τις εξορμήσεις του για μπεκάτσα που κρατάει από το 1987 έχουμε έναν αναλυτικό πίνακα συναντήσεων – καρπώσεων – καιρό για το συγκεκριμένο θήραμα.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟ…ΖΥΓΙ
Η έλλειψη λίπους, εξηγεί γιατί δεν θεωρούνται αξιόλογο θήραμα τα ορτύκια την άνοιξη, όταν επιστρέφουν από την Αφρική. Του Ν.Κυπρίδημου.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΘΗΡΑ
Μια αρχαία παράδοση της Σκωτίας, με την προσπάθεια του φτωχού κυνηγού να εκδικηθεί τον πλούσιο φεουδάρχη και ιδιοκτήτη των θηραμάτων, παρουσιάζει το ΕΘΝΟΣ – ΚΥΝΗΓΙ στο DVD της επόμενης Τετάρτης!

ΟΠΛΑ: Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ!
Ο Νικήτας Κυπρίδημος αμφισβητεί με στοιχεία την λειτουργικότητα του μοχλού ανοίγματος στα δίκαννα, αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο αντιεργονομικό μηχανικό σύστημα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ-ΜΑΪΜΟΥ
Η παράνομη ονοματοδοσία όπλων αγνώστου προέλευσης και η έλλειψη σφραγίδων, αποτελούν τους συνηθέστερους τρόπους εμπορίας όπλων – μαϊμου, επικίνδυνες για το κυνήγι. Του Ν.Κυπρίδημου.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
Πολλές εξόδους σε άγριο θήραμα, υπομονή και επανάληψη είναι τα μυστικά της επιτυχίας στην εκπαίδευση για τον Μπάμπη Γκαβά…

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ
Με άριστη όσφρηση, πολύ ωραία φωνή και όμορφη εμφάνιση το Γασκώνης Σαιντόζης είναι σπεσιαλίστας στις δυσκολίες του ντορού και γρήγορος. Του Θ.Κυριτσάκα.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων