Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΜΑΘ με τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Παυλίδη

0

Αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης συναντήθηκε με τον κ. Γεώργιο Παυλίδη, Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Περιφερειάρχη για τις εξελίξεις σχετικά με τον Εθνικό Διάλογο για το Κυνήγι, καθώς και για τις θέσεις των κυνηγετικών οργανώσεων. Κατατέθηκε γραπτό υπόμνημα της ΚΟΜΑΘ και των 19 Κυνηγετικών Συλλόγων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Τονίστηκε ότι η νομοθεσία που αφορά το κυνήγι  στη χώρα μας εντάσσεται στις αυστηρότερες της Ευρώπης και ασκείται κάτω από πλήθος περιορισμών, Επισημάνθηκε με ιδιαίτερη έμφαση ότι η χώρα μας είναι η ΜΟΝΗ χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει καταδικαστεί ΠΟΤΕ για θέματα κυνηγίου!

Εκ μέρους της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ν. Καλογεράκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ι. Πολυχρόνης, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Ξάνθης και μέλος του Δ.Σ. κ. Λ. Σερραίος, ο επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ για τη Θράκη κ. Π. Πλατής.

Ο Περιφερειάρχης αποδεχόμενος τις τεκμηριωμένες θέσεις και γνωρίζοντας άριστα τη συμβολή του κυνηγίου στην οικονομία της Περιφέρειας τόνισε ότι θα υποστηρίξει τις θέσεις των κυνηγετικών οργανώσεων και θα τις προωθήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες και στα κεντρικά όργανα της Αυτοδιοίκησης.

Αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

http://www.hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων