Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 25 Μαΐου,κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ.  Σε αυτο το τεύχος,τρία (3) μοναδικά dvd (ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ – LUGARI- HUNTERS) επιλεγμένα από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΔΗΜ. ΓΚΟΥΖΟΥΝΑΣ. ΕΝΑΣ ΚΥΝΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ…
Η επανεκλογή του Δημήτρη Γκουζούνα στην προεδρία του ΟΚΑΔΕ παμψηφεί δεν είναι αποτέλεσμα διαπλοκής αλλά σκληρής δουλειάς, πολλών διοργανώσεων και αναγνώρισης από το εξωτερικό με την ανάθεση Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων στη χώρα μας. Του Κωνσταντίνου Λουρή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: ΣΕ ΟΡΤΥΚΙΑ…
Οταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος πάει για εκπαιδευτικό με τον Μπάμπη Γκαβά στους κάμπους της Αρκαδίας, τα παραλειπόμενα της συνεργασίας τους αξίζουν σχολιασμό…

ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ: ΣΕ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ…
Ο Θωμάς Μπατσέλας επεξηγεί τη διαδικασία εκπαίδευσης των νεαρών λαγόσκυλων στους πονηρούς λαγούς που τραβάνε τους διώκτες τους μακριά από τα λαγουδάκια…

ΟΠΛΑ: ΤΟ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΔΙΚΑΝΝΟ!
Ενα σπαστό όπλο που διπλώνει, που ανοίγει και οπλίζει με μοχλό, προσφέροντας καλό ζύγισμα, εύκολη επώμιση και μοναδική αίσθηση στα χέρια. Του Ν. Κυπρίδημου

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΝΑΓΩΓΟΥ
Τα λάθη της εκπαίδευσης με εξαναγκασμό δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα μπεκατσόσκυλο ή ένα περδικόσκυλο και οι Ιταλοί εκπαιδευτές μάς το εξηγούν.

ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ: Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ «ΠΟΛΥ» ΜΕΛΛΟΝ!
Την επιτυχία του ημιαυτόματου με σύστημα αδρανείας παρουσιάζει ο Νικήτας, αφού τα κατάφεραν σε έναν κόσμο των όπλων όπου κυριαρχούσε το σύστημα αερίων σε όλη την οπλοκατασκευαστική βιομηχανία.

ΥΠΑΙΘΡΟΣ: ΤΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
Στο Φαλακρό Ορος βρέθηκε ο Κώστας Λουρής και φωτογράφησε με το drone τον αυξανόμενο πληθυσμό των απελευθερωμένων αλόγων από τους παλιούς υλοτόμους που έφτιαξαν μεγάλες αγέλες και λειτουργούν σαν εισβολείς!

ΟΠΛΑ: Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
Την εκπληκτική βελτίωση που μπορεί να προσφέρει η απλή ρύθμιση μιας αδιάφορης σκανδάλης αλλά και το σωστό σχήμα της παρουσιάζει ο Νικήτας.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΓΙΑ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ
Τα φυσίγγια χαμηλής έντασης προσφέρουν λιγότερη όχληση ενώ ο σκοπευτής μαθαίνει και προσαρμόζει την προσκόπευση στη μικρότερη ταχύτητα.

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΚΟΚΕΡ
Εδώ και 6 χρόνια οι φίλοι των Κόκερ δίνουν το «παρών» στο ετήσιο ραντεβού τους, για να δουν τα σκυλιά τους να συναγωνίζονται σε αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων