Εκλέχτηκε νέα Διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου

0

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου.

Νέα διοίκηση αναλαμβάνει τα ηνία του Κυνηγητικού Συλλόγου Βόλου μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν και στις οποίες από τα 1.506 εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου προσήλθαν και ψήφισαν συνολικά 308 μέλη. Ειδικότερα στα γραφεία του συλλόγου 245 μέλη και στο παράρτημα του συλλόγου στη Νέα Αγχίαλο 63 μέλη.

Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης βρέθηκαν 302 έγκυρα ψηφοδέλτια και 6 άκυρα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται με σειρά τους σταυρούς που έλαβαν οι: Καραγεώργος Γεώργιος με 167 ψήφους, Γκόβαρης Δημήτριος με 150 ψήφους, Μόσδρομος Ιωάννης με 148 ψήφους, Βερτζίνης Πέτρος με 137 ψήφους, Σιώρος Γεώργιος με 118 ψήφους, Μαραϊδώνης Ιωάννης με 75 ψήφους, Μπουτίνας Βάιος με 70 ψήφους, Μπουμπουλίδης Αναστάσιος με 64 ψήφους, Παπαδόπουλος Βασίλειος με 59 ψήφους και Καρασάββας Ηλίας με 50 ψήφους.

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Φίλιππος Γκριναφίδης με 107 ψήφους, Κων. Βαρελάς με 100 ψήφους και Γαβριήλ Μιχαλόπουλος με 56 ψήφους. Για το παράρτημα της Νέας Αγχιάλου εκλέχτηκαν οι Νικ. Μπασδάνης με 60 ψήφους, Γ. Ευαγγελάκης με 54 ψήφους και Αν. Μαλαματλής με 53 ψήφους. Την επόμενη των εκλογών ημέρα, το νεοεκλεγέν μέλος Γεώργιος Σιώρος υπέβαλε στο σύλλογο αίτηση παραιτήσεως από μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για τους δικούς του λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τα άλλα μέλη. Τον παραιτηθέντα σύμβουλο κλήθηκε να αναπληρώσει το πρώτο επιλαχόν μέλος Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόταση.

Τα νέα εκλεγμένα μέλη συνήλθαν σε σώμα, με το διορισμό του ταμία του συλλόγου Απόστολου Τζουβαρτζή από το δασαρχείο Βόλου, καθώς και το τρίτο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Παν. Σταμόπουλου.

Ετσι το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Ιωάννης Μόσδρομος, Αντιπρόεδρος Δημήτριος Γκόβαρης, Γεν. Γραμματέας Βάιος Μπουτίνας, Ταμίας Απόστολος Τζουρβατζής, Κοσμήτωρ, Ιωάννης Μαραϊδώνης και μέλη Πέτρος Βερτζίνης, Γεώργιος Καραγεώργος, Αναστάσιος Μπουμπουλίδης και Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων