Κυνηγετικά Νέα

0

Κυκλοφορούν αύριο Τετάρτη, 15 Ιουνίου τα Κυνηγετικά Νέα, η πιο έγκυρη φωνή για τη φύση, την άγρια ζωή, την ύπαιθρο και τους ανθρώπους της…. Αναζητήστε τα στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα θέματα αυτού του φύλλου

Το σχέδιο απαγόρευσης στην Αττική

kn151Στις 31 Μαΐου έληξε και τυπικά η μεγάλη απαγόρευση κυνηγίου που υφίστατο σε 200.000 στρέμματα της Αττικής, αλλά ένας συνασπισμός αντικυνηγών και “ζωόφιλων” πιέζει για τη συνολική απαγόρευση στον Νομό, “εκβιάζοντας” βουλευτές και δημάρχους.
Στην υπόθεση φιγουράρουν και επώνυμοι της “ζωοφιλίας” όπως ο Άγγελος Αγγελέτος, η Έφη Δόδουρα, ο σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας Θέμης Δημητρακόπουλος κ.ά.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγωδίες και ευτράπελα από τον κόσμο των Vegan
Μία τραγωδία στο Έβερεστ και μία… ευτράπελη αποκάλυψη στην Καλιφόρνια, φέρνουν στην επιφάνεια επικίνδυνες εμμονές και κατά συνθήκη ψεύδη από τον κόσμο των “χορτοφάγων”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ηχηρό μήνυμα οργής στη Συνέλευση της Κ.Σ.Ε.
Οι κυνηγετικές οργανώσεις όλης της χώρας έχουν βαρεθεί, πια, να ανησυχούν,
και απαιτούν να γίνει γρήγορα κάτι για να… ανησυχήσει και ο κ. Τσιρώνης!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Η μεγάλη γκάφα του βουλευτή Καλαφάτη!
Μεγάλη γκάφα διέπραξε ο βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, που είχε χρηματίσει και αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος…

EΙΔΗΣΕΙΣ
Έφτασε και στη Βουλή η χάρη του… πουλοπιάστη
Μέχρι και τη Βουλή απασχόλησε πρόσφατα η σύλληψη του πουλοπιάστη που είχε καταλάβει την ταράτσα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ύστερα από την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης από βουλευτές της Ν.Δ.

ΘΗΡΑΜΑ
“Οικόπεδα” λαγών σε… κοινή θέα!
Οι διαφορές ανάμεσα στα γιατάκια και στη συμπεριφορά των λαγών, ανάλογα με το είδος της βλάστησης του κάθε βιότοπου…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
“Περικυκλωμένος” από τα τσοπανόσκυλα
Εάν συναντηθείτε με αυτά τα σκυλιά στον χώρο που εκτελούν την “αποστολή” τους, να θυμάστε ότι η φύση τους τα προστάζει να σας αντιμετωπίσουν… σαν “εισβολέα” και “παρείσακτο”!

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ
Έθιμα και καθήκοντα στη μοιρασιά ενός μόχθου
Ο κόπος των συντρόφων που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας τη διαδικασία της “μοιρασιάς” ενός αγριόχοιρου, είναι πιο μεγάλος και από τον κόπο των παγανιέρηδων

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
Οι εκτός συνόρων… “επιβήτορες”
Χρήσιμες συμβουλές για κυνηγούς ή ερασιτέχνες εκτροφείς κυνηγετικών σκύλων, που θα αναζητήσουν σε χώρες του εξωτερικού τον ιδανικό “επιβήτορα” για το ζευγάρωμα του θηλυκού σκύλου τους

MOSSBERG 930 FIELD
Μία Αμερικάνα σε όλα της!
Αν και “κυκλοφορεί” χρόνια στην αγορά και στους κυνηγογότοπους, οι κατά καιρούς αλλαγές και βελτιώσεις που έχει δεχτεί, την κρατούν πάντα… νέα και επίκαιρη!

ΟΠΛΑ
Το σωστό και το λάθος με τους αορτήρες…
Για πολλά χρόνια ήμουν κι εγώ από εκείνους που δεν είχαν αορτήρα στο όπλο τους, αλλά αν βρεθείς μία φορά “σκαλωμένος” σε έναν γκρεμό, τότε… αναθεωρείς!

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ
Επικίνδυνες διαταραχές στην εγκυμοσύνη…
Ποιοι είναι και πως αντιμετωπίζονται οι αρνητικοί παράγοντες που μπορεί να προκύψουν, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μιας σκύλας και των εμβρύων της

ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ
Το θλιβερό “ριζικό” των… αποδιωγμένων
Όταν αποδιωγμένοι από τις αγέλες τους κάπροι και λύκοι, ή “ξεμοναχιασμένα” από τα κοπάδια τους πουλιά, προσπαθούν να επιβιώσουν κόντρα σε ένα θλιβερό “ριζικό”

ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Η θυσία ενός κυνηγού στο Μεσολόγγι
Ο κυνηγός που συνέδεσε το όνομά του με το έπος της πολιορκίας του Μεσολογγίου, μέσα από μία τραγική πράξη πατριωτισμού και θυσίας, που του κόστισε ότι αγαπούσε περισσότερο στη ζωή!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων