ΚΥΝΗΓΙ SOS!!! Πρόσκληση σε συγκέντρωση

0

Αγαπητοί Φίλοι, Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στα πλαίσια του «Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι» και τη διαφαινόμενη πρόθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τον περιορισμό ή και την κατάργηση του κυνηγιού, την κατάργηση των κυνηγετικών οργανώσεων και της ομοσπονδιακής Θηροφυλακής καθώς και την παύση κάθε σχεδόν δραστηριότητας στο μεγαλύτερο της επικράτειας (μελισοκομία, κτηνοτροφία, γεωργικές εκμεταλεύσεις κλπ.) με το πρόσχημα της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των ψευτοοικολογικών πελατών του ανωτέρου Υπουργείου,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Σε συγκέντρωση ενημέρωση και διαμαρτυρίας για την προστασία και διάσωση του κυνηγιού, της αρχαιότερης παραδοσιακής δραστηριότητας, που υφίσταται μέχρι σήμερα, καθώς και την προστασία κάθε δράσης του ανθρώπου στη φύση.

Αγαπητοί Φίλοι,
Οι κυνηγοί, είναι άνθρωποι της φύσης και με την καθημερινή τους παρουσία στη φύση, συμβάλλουν ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΟΛΟΙ

Στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 8:30μ.μ.  Να βροντοφωνάξουμε το δικαίωμα των πολιτών να κυνηγούν ελεύθερα και να κυκλοφορούν ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον, στα πλαίσια των κανόνων που θέτει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

ΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
1. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
2. Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
3. ΟΡΜΥΛΙΑΣ
4. ΑΡΝΑΙΑΣ
5. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων