Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου,κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ.  Σε αυτο το τεύχος,τρεις ταινίες επιλεγμένα από την ταινιοθήκη του Εθνος-Κυνήγι και από το Εθνος- Ψάρεμα & Φουσκωτό. Νέα κλήρωση με 4 κουπόνια, κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το κουπόνι μπαλαντέρ.

ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Franchi κάνει και πάλι τη διαφορά και στέλνει τρεις τυχερούς αγοραστές των νέων όπλων της εταιρείας για κυνήγι την ερχόμενη άνοιξη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ & ΚΥΝΗΓΟΣ
Ενας νεαρός πανελληνιονίκης της ελευθέρας πάλης, ο Δημήτρης Γκριτζάλας, όργωσε τα ψηλά βουνά της Ρούμελης και της Εύβοιας από πολύ μικρός και είναι περήφανος γι’ αυτό. Του Σωτήρη Δημηρόπουλου

ΟΠΛΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟΚΑΝΝΟ
Το μονόκαννο του Παπαϊωάννου, το διάσημο «Favorie», έχει… ξανανιώσει στα χέρια του Μπάμπη Γκαβά, που το χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά παρά τη μονή -πλην τίμια- βολή του.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΣΤΟ… ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
Οι προσπάθειες των βλητικών με στόχο τη μείωση του λακτίσματος παρά τους νόμους της Φυσικής. Του Νικήτα Κυπρίδημου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΝΕΚΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ»
Ο Δημήτρης Ευμοιρίδης υποστηρίζει την ενασχόληση με το κυνήγι όλο τον χρόνο, είτε αυτό λέγεται εκπαίδευση, είτε πυρασφάλεια, είτε ενεργός συμμετοχή στους συλλόγους και ενίσχυση της Θηροφυλακής.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΦΑΣΣΕΣ
Μπορεί η φάσσα να μην πτοείται από τις αποστάσεις, αλλά συνηθίζει να δημιουργεί αποικίες στο αστικό περιβάλλον, ζευγαρώνοντας με «φυσιολογικά» πουλιά. Του Νικήτα Κυπρίδημου

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΛΟΦΩΝ
Τα μικρόσωμα ιταλικά λαγόσκυλα δημιουργήθηκαν πριν από 1.000 χρόνια, αλλά παραμένουν ξεχωριστά στην εργασία τους και σε άριστη επαφή με τον κυναγωγό τους.

ΟΠΛΑ: ΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ
Μια μέθοδο που σταθεροποιεί το ξύλο, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα συστολής και διαστολής, μας προτείνει ο Νικήτας…

ΥΠΑΙΘΡΟΣ: ΟΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
Την εποχή που το κυνήγι απαγορεύεται ακόμη και ως λέξη στα σχολεία, είναι ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν οι εξορμήσεις για τα καλοκαιρινά μανιτάρια ως βιωματική γνώση για το βουνό και το δάσος.

ΕΝΘΕΤΟ ΨΑΡΕΜΑ: ΟΙ ΣΥΡΤΕΣ ΓΙΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε πριν ψάξετε για τους «λύκους» της θάλασσας. Του Νίκου Λυμπερόπουλου

ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε μάσκα και πέδιλα… Του Κώστα Καλαμαρά

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων