Ο ΚΣ Χίου στις πυρκαγιές

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου  όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα συμμετείχε με πολυάριθμες ομάδες σε όλα τα μέτωπα της Πυρκαγιάς που έπληξε το νησί.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες πολλά μέλη του συλλόγου  έδιναν μάχη με τι φωτιά σε όλα τα μέτωπα. Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Στυλιανός Καμπούρης με ομάδα μελών μας βρισκόταν από νωρίς στο μέτωπο Άγιος Γεώργιος Συκούσης – Βέσσα.
Το πυροσβεστικό αυτοκίνητο μαζί με τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας και Αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Νικόλαο Μπουμπάρη συνεπικουρούμενο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Μαρτάκη, κ. Παναγιώτη Κουστουμπέκη και πολυάριθμη ομάδα μελών του συλλόγου μας βρισκόταν στο μέτωπο Βέσσας – Αρμολίων όπου μετά από γιγαντιαία προσπάθεια μπόρεσαν και ανέκοψαν το μέτωπο της φωτιάς που κατευθυνόταν προς τα Αρμόλια.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου μας που για ακόμα μια φορά απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους για τη φύση και το περιβάλλον και που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων βγάζοντας για ακόμα μια φορά το σύλλογο μας ασπροπρόσωπο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πρόεδρο της Β’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Βερβέρη για την ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για αποστολή ενός τόνου τροφής η οποία θα ριχτεί τις επόμενες ημέρες στην πληγείσα περιοχή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Μεννής

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων