Συγκρότηση επιτροπής κρίσεως ικανότητας κυνηγών στο Αιγάλεω

0

Με απόφαση του Διευθυντή Δασών Δυτιικής Αττικής συγκροτήθηκε επιτροπή κρίσεως ικανότητας κυνηγών, κατοίκων περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Αιγάλεω που για πρώτη φορά εφοδιάζονται με άδεια κυνηγίου κατά τη διάρκεια των κυνηγετικών περιόδων 2016-2017 και 2017-2018, αποτελούμενη από τα εξής μέλη:
1. Τη Δασολόγο Ελένη Γεωργάρα με αναπληρωτή της το Δασολόγο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.
2. Το Δασοπόνο Πρίαμο Παρισινό με αναπληρωτή του τη Δασοπόνο Αναστασία Ανδρίτσου.
3. Τον εκάστοτε Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω, με αναπληρωτή του τον εκάστοτε Πρόεδρο του Κ.Σ. Ασπροπύργου ή του Κ.Σ. Ελευσίνας ή Αντιπρόεδρο ή Γεν. γραμματέα ή Ταμία ή Κοσμήτορα ή ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ίδιων Συλλόγων.
Η Επιτροπή θα συνέρχεται για την εξέταση νέων κυνηγών στην έδρα του Δασαρχείου Αιγάλεω τουλάχιστον 2 φορές το μήνα.
Οι ημερομηνίες των εξετάσεων θα ανακοινώνονται στην έδρα του Δασαρχείου καθώς και του Κυνηγετικού Συλλόγου τουλάχιστον 4 μέρες πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής. Με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης των ενδιαφερόμενων, τον σχετικό προγραμματισμό της υπηρεσίας και τα αιτήματα που υποβάλλονται , θα προσδιορίζεται η ακριβής ημερομηνία των εξετάσεων. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται το πρώτο μέλος της Επιτροπής.

Έργο της Επιτροπής είναι η διαπίστωση της ικανότητας των νέων κυνηγών που συνδέεται με την απόκτηση των βασικών γνώσεων για την ασφαλή άσκηση της κυνηγητικής δραστηριότητας, τη δυνατότητα αναγνώρισης των θηραμάτων, τη γνώση των περί θήρας διατάξεων και των ελεγκτικών τους οργάνων καθώς και την τήρηση των νομικών και διοικητικών τους υποχρεώσεων και πραγματοποιείται σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθ. 12594/346/28- 1-2013 απόφαση ΥΠΕΚΑ – Ειδική Γραμματεία Δασών (ΦΕΚ 224/Β΄/5-2-2013) καις σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν με τις αριθ. 131223/1517/31-5-2013 και 132779/2317/26-6-2013 εγκύκλιες διαταγές του ΥΠΕΚΑ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων