Πενταετής απαγόρευση κυνηγίου σε περιοχές του Δήμου Μουζακίου

0

Απαγορεύθηκε το κυνήγι όλων των θηραμάτων για πέντε (5) χρόνια, από 21-8-2016 μέχρι 20-8-2021, σε έκταση 8.940,00 στρεμμάτων στις θέσεις «Εννέα βρύσες, Περδικόβρυση, Δερματάς, Κορομηλιές» της Τ.Κ. Ανθοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Ν. Καρδίτσας και η οποία ορίζεται ως εξής:
Αρχίζει από τη θέση «Νερόμυλος» στο ρέμα «Ανθοχωρίτη» επί του επαρχιακού δρόμου Ανθοχωρίου – Κερασιάς. Ακολουθεί το ρέμα με κατεύθυνση δυτική – νοτιοδυτική, περνάει από τη θέση «Εννέα Βρύσες» και συνεχίζει μέχρι τη θέση «Περδικόβρυση» όπου και καταλήγει. Κατόπιν ακολουθεί κατεύθυνση νότια μέχρι να συναντήσει κορυφογραμμή όπου είναι τα όρια με Κοινοτικό δάσος Πετρίλου.
Στην συνέχεια ακολουθεί την κορυφογραμμή με κατεύθυνση ανατολική, περνάει από την κορυφή «Κόκκινο» και κατεβαίνει την ράχη ακολουθώντας τα όρια με το Κοινοτικό δάσος Φυλακτής. Συνεχίζει να ακολουθεί την ράχη όπου είναι τα όρια με Συνιδιόκτητο δάσος Κρυονερίου με κατεύθυνση βόρεια μέχρι να συναντήσει το ρέμα «Κερασιώτικο» στη θέση «Τροχός Πλακιά». Ανεβαίνει το ρέμα με κατεύθυνση νοτιοδυτική μέχρι τη θέση «Ιτιά» και από εκεί ακολουθεί το ρέμα «Ξηρόρεμα», όπου όριο με Δημοτικό δάσος Κερασιάς, με κατεύθυνση βορειοδυτική μέχρι να συναντήσει τον δασικό δρόμο στη θέση «Αλώνι – Κουμπούρα» και τον ακολουθεί με κατεύθυνση βορειοανατολική μέχρι τη θέση «Βρύση Καλεσάκη».
Από εκεί περνάει στη θέση «Καστανούλα» και ακολουθεί τη ράχη με κατεύθυνση βορειοανατολική όπου και όριο Δημοτικού δάσους Κερασιάς με Δημοτικό δάσος Ανθοχωρίου. Περνάει από τις θέσεις «Καραβίδα», «Κιούγκι» και «Τρύπες» μέχρι να καταλήξει στην θέση «Παπαρδέλια» επί του επαρχιακού δρόμου Ανθοχωρίου – Κερασιάς και τον ακολουθεί μέχρι τη θέση «Νερόμυλος» από όπου άρχισε.

Η τήρησή της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, Αστυνομίας, Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη, οι δε παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους περί θήρας ως ισχύουν.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων