Αντιδράσεις για τη “αθώωση” των λαθροκυνηγών από τον ΚΣ Μολάων

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΛΑΩΝ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

Για ακόμη μια φορά, στη χώρα μας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης φέρει Νόμο με τον οποίο απαλλάσσει και δίνει συγχωροχάρτι σε όλους τους παράνομους που έχουν διαπράξει αδικήματα και προβλέπονται ποινές έως και δύο χρόνια.

Είναι ντροπή για τους αρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης οι οποίοι συνεχίζουν την ίδια παράνομη και αντισυνταγματική πρακτική των προηγούμενων ετών, να προκαλούν τους έντιμους και νομοταγείς πολίτες φέρνοντας νομοσχέδια εκτρώματα , απαξιώνοντας εντελώς όλες τις Αρχές της χώρας μας ( Δικαστικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Λιμενικές, Δασικές, Θηροφυλακή).

Την ώρα που το Κράτος πιέζει και ζητά από τις Αρχές να κάνουν την δουλειά τους , φέρνουν Νόμο στην Βουλή και αφήνουν όλους τους παράνομους ελεύθερους χωρίς να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Μαζί με αυτούς και όλους τους λαθροθήρες που έχουν συλληφθεί από το σώμα της θηροφυλακής και έχουν οριστεί δικαστήρια.

Κύριοι Υπουργοί, συγχαρητήρια και εις ανώτερα, να σας χαιρόμαστε για το σπουδαίο έργο που κάνετε. Έχετε περάσει όλους εμάς τους νομοταγείς πολίτες κορόιδα και μας προκαλείτε με τις ενέργειές σας.

Περιμένω από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος να αντιδράσει άμεσα , αλλά περισσότερο από τον λαλίστατο προστάτη του περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, να μας πει αν συμφωνεί με το νομοσχέδιο που δίνει συγχωροχάρτι σε όλους τους λαθροθήρες αλλά και σε αυτούς που έχουν διαπράξει αδικήματα κατά του περιβάλλοντος και της Δασικής Νομοθεσίας.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο 4411/2016 είναι ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να συμβεί σε ένα Κράτος δικαίου και σπρώχνει τους πολίτες στην παρανομία , αφού ξέρουν ότι δεν θα δικαστούν ποτέ , γιατί  θα έρθει ύστερα από δύο χρόνια , πάλι κάποια ρύθμιση που θα τους αθωώνει.

Εύχομαι  να αντιδράσουν όλοι οι αρμόδιοι και να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο , διότι σε κανένα Ευρωπαϊκό Κράτος δεν έχει τολμήσει Υπουργός να πάει στην Βουλή τέτοια νομικά εκτρώματα!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΣ ΜΟΛΑΩΝ

ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων