Στην 7η θέση η Εθνική Ομάδα Compak Sporting στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2016!

0

Μία πολύ σημαντική επιτυχία είχε η Εθνική Ομάδα Compak Sporting που συμμετείχε με τους Μαυρομμάτη Νίκο, Κατσιώτη Παναγιώτη και Ψυλλάκη Γιώργο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Compak Sporting 2016. Όπως το Shooters ήδη είχε ενημερώσει και εδώ, η Εθνική μας Ομάδα βρισκόταν στην Αγγλία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και έφυγε με μία πολύ καλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Στην 7η θέση βρέθηκε η Εθνική μας Ομάδα σε ένα σύνολο 28 χωρών που συμμετείχαν στους αγώνες!

Πρόκειται για μία εξαιρετική επίδοση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που συστάθηκε προσφάτως, υπό τη νεοσύστατη επίσης Ειδική Τεχνική Επιτροπή Κυνηγετικού Όπλου η οποία και προσβλέπει στην προώθηση των αγωνισμάτων Sporting του πήλινου στόχου.

H Κύπρος με παράδοση στο κυνηγετικό όπλο, ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με τους Πέτρο Ιωάννου, Ηλία Ήλια και Νεόφυτο Σιαλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κυνηγετικό όπλο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Κύπρο καθώς τα αγωνίσματά του προσφέρονται για την προσέλκυση νέου κόσμου στα σκοπευτήρια.

www.shooters.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων