Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του  ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ. Σε αυτο το τεύχος, 3 ταινίες  επιλεγμένες  από την ταινιοθήκη του Εθνος-Κυνήγι και από το Εθνος- Ψάρεμα & Φουσκωτό.
 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΩΝ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
Την άριστη συνεργασία δασικών – θηροφυλάκων κυνηγετικών οργανώσεων αποδεικνύει το ρεπορτάζ του Κώστα Λουρή στο Δασαρχείο της Θήβας. Αρωγός και ο δήμος της πόλης για τη φύλαξη του περιαστικού δάσους.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο «ΧΑΡΤΗΣ» ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος ταξίδεψε από την Αλεξανδρούπολη έως την Καλαμάτα και μας μεταφέρει αυτά που έμαθε και είδε για τους πληθυσμούς των αγριόχοιρων λίγες ώρες πριν από την έναρξη.
ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Εξελιγμένο από αγρότες και χωρικούς, το Σεγκούτσι γεννήθηκε και έζησε όχι σε μεγάλα εκτροφεία, αλλά στο σπίτι του αγρότη κυνηγού στη ραχοκοκαλιά των Απέννινων, με όχι μικρότερη σοφία από τους αγγλικούς και γαλλικούς ιχνηλάτες των έμπειρων κυνοτρόφων!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ… ΠΑΝΤΟΥ!
Μια πατέντα ολλανδικής φαρμακευτικής εταιρείας προσφέρει καθαρό νερό με ένα φίλτρο φτιαγμένο για τους ανθρώπους της υπαίθρου, για να πίνετε νερό, απευθείας ή στον ανθεκτικό ασκό, σε πηγές και ποτάμια…

ΟΠΛΑ: Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΩΝ ΦΑΣΣΟΚΑΡΤΕΡΙΤΖΗΔΩΝ
Η Benelli υπερέβαλε εαυτόν και κατασκεύασε το απόλυτο τουφέκι του φασσοκυνηγού με προδιαγραφές και καινοτομίες εξειδίκευσης από τους έμπειρους Ιταλούς. Του Νικήτα Κυπρίδημου.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΣΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΕ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ!
Ο Θωμάς Μπατσέλας ακολούθησε τον φίλο του στις θερισμένες καλαμιές για ορτύκια, ακολουθώντας τρία… Ντράτχααρ σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, με σταθερή φέρμα και ακόμα πιο σταθερή συναίνεση.

ΤΡΥΓΟΝΙΑ: Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ
Ανήμερα του Σταυρού ο Μπάμπης Γκαβάς δίνει χρήσιμες συμβουλές για να πετύχουμε την τυχερή μέρα στα περάσματα μέσα στα φθινοπωρινά τερτίπια του καιρού.

ΑΓΩΝΕΣ: ΤΑ ΠΟΪΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ
Τη δυσκολία ανεύρεσης τεσσάρων τερέν στα όμορφα περδικοτόπια των Τρικάλων, λόγω πολλών συμμετοχών στον πρώτο αγώνα για το τρόπαιο «Πολυκανδριώτης», μία από τις πιο απαιτητικές κυνοφιλικές δοκιμασίες της Ευρώπης, περιγράφει ο Δημήτρης Γκουζούνας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων