Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π.

0

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου της Γ΄ Κ.Ο.Π. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου συνήλθε την Δευτέρα 26-9-2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου κου Γεώργιου Κατσίκα. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του Δ.Σ. καθώς επίσης και ο πρώτος αναπληρωματικός από τις αρχαιρεσίες της 15ης-5-2016 κ. Δάρμας Βασίλειος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη στην συγκρότηση σε σώμα, με την υπ’ αριθ. 14/26-9-2016 πράξη διοικητικού συμβουλίου, το οποίο διαμορφώνεται ως κάτωθι:
Πρόεδρος: Κατσίκας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Παπαγεωργόπουλος Θεόδωρος
Γενικός Γραμματέας: Δάρμας Βασίλειος
Ταμίας: Κάτρης Ευστάθιος
Μέλος: Αποστολίδης Γεώργιος
Μέλος: Ρουμελιώτης Γεώργιος
Μέλος: Χριστοφόρου Ευάγγελος
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου αποφάσισε ομόφωνα όπως “συνεχίσουμε το έργο του εκλιπόντος Προέδρου Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου με αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες που μας εμφύσησε λειτουργώντας ενωμένοι και ακλόνητοι σε όλες τις προκλήσεις και επιθέσεις που δέχεται το κυνήγι μας σήμερα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε η τεράστια παρακαταθήκη του Προέδρου μας να γίνει βορά των «αρπακτικών» ή να σπιλωθεί στο ελάχιστο η μνήμη του”.
Ο νέος Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Κατσίκας Γεώργιος τόνισε ιδιαίτερα ότι «όλοι γνωρίζουμε ότι ο εκλιπών Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου ο Κώστας ο Μαρκόπουλος δεν ήταν μόνο ο Πρόεδρος των κυνηγών όλης της Πελοποννήσου… Στο πρόσωπό του όλοι έβλεπαν τον «Πατέρα» των κυνηγών … τον «Πατέρα» του κυνηγίου…!!!
Οι μάχες που είχε δώσει για το κυνήγι, οι πολύ σημαντικές νίκες που είχε καταφέρει για το κυνήγι, αλλά και το τεράστιο έργο του και η προσφορά του…, έχουν μείνει για πάντα στις σκέψεις όλων των Ελλήνων κυνηγών…!!!
Ως νέος Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που υπήρξα στενός φίλος και συνεργάτης του εκλιπόντος Προέδρου, θα ήθελα να σημειώσω ότι εγώ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου αναλαμβάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι μία τεράστια ευθύνη να προασπίσουμε το κυνήγι μας, σε μία εποχή που βάλλεται από παντού…
Είχαμε την τύχη και ήμασταν δίπλα στον Κώστα τόσα χρόνια και ως εκ τούτου μας δίδαξε τον τρόπο, μας εμφύσησε τις αρχές και τις αξίες του και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο το έργο του και την προσφορά του με στόχο όπως πάντα την διαφύλαξη του κυνηγίου αλλά και των συμφερόντων των κυνηγετικών μας συλλόγων και των κυνηγών μελών μας…»

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων