”Δεν έχουμε καύσιμα για περίπτωση ναυαγίου, λαθροθήρες θα κυνηγάμε;”!!!

0

Την απάντηση αυτή πήρε ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου ,Κέρκυρας κ.Παναγιώτης Σκαμαντζούρας από τους λιμενικούς στην Πρέβεζα, όταν τους ζήτησε συνδρομή για τη σύλληψη λαθροθήρων στον Αμβρακικό κόλπο.
Η λαθροθηρία στην περιοχή του Αμβρακικού γίνεται με πλωτά μέσα και όπως δήλωσε στο epirustvnews ο πρόεδρος, στην πρότασή του να μπουν στο νηολόγιο όλες οι βάρκες (πριάρια) και να αποκτήσουν ονόματα, η απάντηση του λιμεναρχείου ήταν κοφτή. ”Δεν ελέγχουμε τα μικρά σκάφη σε κλειστές θάλασσες γι αυτό να απευθυνθείτε στην αστυνομία”.
Σύμφωνα με τον κ. Σκαμαντζούρα τα περιστατικά λαθροθηρίας έχουν μειωθεί πια ,τόσο εξαιτίας της μόνιμης παρουσίας της θηροφυλακής αλλά και της άρσης της απαγόρευσης κυνηγίου σε 6 συνολικά ζώνες στην περιοχή.

”Γίνεται αγώνας για να απαγορευτεί και πάλι το κυνήγι γιατί κόψαμε τη δουλειά σε ορισμένους που κυνήγαγαν υδρόβια πτηνά κατά παραγγελία μεγάλων και ακριβών εστιατορίων της Αθήνας’‘ επεσήμανε ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας ο οποίος επαναφέρει την πρότασή του για νηολόγηση των πλωτών μέσων στον Αμβρακικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως  “σε 24 ώρες θα εξαλειφθεί η λαθροθηρία”.

Kωνσταντίνος Πάνος
www.epirus-tv-news.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων