Νέο σκοπευτήριο από τον Σκοπευτικό Όμιλο Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας

0

Το νέο σκοπευτήριο Σαλαμίνας εγκαινιάζεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9.00
Ανθίζει η σκοποβολή στην Ελλάδα, αφού ακόμα ένα νέο σκοπευτήριο κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο! Η θέση του είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον βρίσκεται σε νησιώτικο έδαφος και παράλληλα πολύ κοντά στην Αττική. Κάλλιστα δηλαδή μπορεί κανείς να συνδυάσει χόμπι και μίνι απόδραση με την οικογένεια, που παρεμπιπτόντως δεν θα κοστίσει ούτε σε χρήμα ούτε σε χρόνο.

www.shooters.gr

Τα εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου
Ο Σκοπευτικός Όμιλος Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ), που εδρεύει στο ομώνυμο νησί του Σαρωνικού, εγκαινιάζει το νέο του απόκτημα. Ένα σωματειακό σκοπευτήριο 15 στρεμμάτων, το οποίο θα φιλοξενεί όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής. Από σκοποβολή IPSC, αγωνίσματα του σταθερού στόχου αλλά και του πήλινου. Τα εγκαίνια του νέου σκοπευτηρίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 με ώρα προσέλευσης του κοινού τις 9.00 π.μ.. Για καλή αρχή θα διεξαχθεί και αγώνας σκοποβολής IPSC Level II. Αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση σκοπευτών, τοπικών παραγόντων και στελεχών της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας της Ελλάδος, υπολογίζοντας οι προσκεκλημένοι να φτάσουν τα 200 άτομα.

Πως θα πάτε στο σκοπευτήριο;
Το νέο σκοπευτήριο βρίσκεται στην περιοχή Γκίνανι του Αιαντείου Σαλαμίνας. Ακτοπλοϊκώς συνδέεται με την Νέα Πέραμος μέσω του πορθμείου που βρίσκεται κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς Φανερωμένης και μόλις 10 λεπτά μακριά από το σκοπευτήριο, και με το Πέραμα μέσω του πορθμείου των Παλουκίων Σαλαμίνας, μόλις 9 χλμ μακριά. Ο χάρτης παρακάτω δείχνει την κοινή πορεία από το Δημαρχείο της Σαλαμίνας έως το σκοπευτήριο.

Το νέο σκοπευτήριο της Σαλαμίνας τα έχει όλα!
Το νέο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας έχει ήδη στη διάθεσή του 15 στεγασμένες θυρίδες που εξυπηρετούν τα αγωνίσματα με πυροβόλο όπλο του σταθερού στόχου, οχτώ (8) στάδια σκοποβολής IPSC που έχοντας μελλοντικά την ανάγκη επέκτασης υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν έως 18, πρότυπο ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο, πυροσβεστήρες, θέση ασθενοφόρου, χώρο 150τμ. αφιερωμένο στις απονομές, χώρο στάθμευσης 50 θέσεων και όλα αυτά σε περιφραγμένο χώρο. Στα άμεσα σχέδια είναι η κατασκευή αναψυκτηρίου που σίγουρα θα δώσει παραπάνω αίγλη στο σκοπευτήριο, αφού πραγματικά δεν θα του λείπει τίποτα! Αξίζει να το επισκεφθείτε και να επωφεληθείτε τη δωρεάν χρήση έως 09 Οκτωβρίου, που προσφέρει για γνωριμία ο σκοπευτικός όμιλος σε σκοπευτές και σωματεία!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων