Ανακοίνωση πρόσληψης θηροφύλακα

0

Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ιδιωτικού φύλακα θήρας για διάστημα 6 μηνών, με θέση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση προσλήψεώς τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στη σχετική προκήρυξή, από την 10η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 25η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9:00 έως και 14:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Πειραιώς 1-5 (κτίριο Πλάζα), 4ος όροφος, στα Χανιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2821098147.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξή, μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου, ή κατόπιν αιτήματός τους με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ηλεκτρονική διεύθυνση Ομοσπονδίας: akokd@otenet.gr) .
Επίσης στην Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων