Ολοκλήρωση πρακτικής άσκησης φοιτητή από την Κολομβία στα γραφεία της ΚΟΜΑΘ.

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρακτική άσκηση ενός φοιτητή από την Κολομβία στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης (ΚΟΜΑΘ). Για δεύτερη φορά η ΚΟΜΑΘ αναλαμβάνει την πρακτική άσκηση προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών από το εξωτερικό, στο πλαίσιο ειδικής συνεργασίας που έχει με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και το διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, στο οποίο συμμετέχει ο οικείος σύλλογος.
Αυτή τη φορά πρακτική άσκηση έκανε ο κ.Alexander Jimenez Fajaro, από τη Σχολή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο του Rosario. Η διάρκεια της παραμονής του στην ΚΟΜΑΘ ήταν δίμηνη, κατά την οποία ο κ. Fajaro είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το έργο μιας μεγάλης κυνηγετικής οργάνωσης της Ελλάδας, για τις διεθνείς σχέσεις που έχει αναπτύξει, για το πλαίσιο που διέπει την άσκηση της θήρας στην Ελλάδα και για το ρόλο που διαδραματίζουν και μπορούν να διαδραματίσουν οι κυνηγοί και οι κυνηγετικές οργανώσεις γενικότερα.

kokomath

O φοιτητής απο την Κολομβία (μέση) με τους Διευθυντές Υποστήριξης (δεξιά) και Θηροφυλακής (αριστερά) της ΚΟΜΑΘ

Στο πλαίσιο της παραμονής του πραγματοποίησε δύο εργασίες, με αρκετά καινοτόμο περιεχόμενο:
– Κατάρτιση προγράμματος επικοινωνίας και χρήσης των Social Media από κυνηγετική οργάνωση, με ειδικές προτάσεις και ανάλυση παραδειγμάτων.
– Η ΚΟΜΑΘ μεσα στη Νευροεπιστήμη. Η χρήση του Neuromarketing για την ενημέρωση των κυνηγών και της κοινής γνώμης.
Το Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ θα εξετάσει τον τρόπο αξιοποίησης αυτών των εργασιών, σε συνδυασμό με αντίστοιχη μελέτη που πραγματοποίησε πέρσι ειδικός επιστήμονας από την Ινδία, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος πρακτικής άσκησης (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση).
Θυμίζουμε ότι η ΚΟΜΑΘ παρέχει εδώ και χρόνια πρακτική άσκηση και σε Έλληνες φοιτητές των Τμημάτων Δασολογίας από το ΑΠΘ και το ΔΠΘ και των ΤΕΙ Δασοπονίας και Τεχνολόγων Γεωπονίας, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Τμήματα. Για αυτό και βραβεύτηκε παλαιότερα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Διαβάστε εδώ το σχετικό κείμενο)

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων