Κυνήγι αίγαγρου με τόξο για… κινηματογράφιση!

0

Τη χορήγηση άδειας κινηµατογράφησης θηρευτικών δραστηριοτήτων αποφάσισε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Διαχείρισης Δασών του ΥΠΕΚΑ. Η κινηματογράφιση θα γίνει για εκπαιδευτικούς σκοπούς, στην ελεγχόµενη κυνηγετική περιοχή (Ε.Κ.Π) της Νήσου Σαπιέτζας, από την κ. Stanislava Ruseva Doncheva , διαχειρίστρια της οµάδας και από τα µέλη αυτής κ.κ Vladimir Georgiev Donchev, ms Kalina Vladimir Doncheva & Yana Vladimirova Doncheva.

Η φωτογράφηση & κινηµατογράφηση της κυνηγετικής δραστηριότητας θα αφορά τη θήρα ενός ατόµου αιγάγρου (Capra aegagrous) ή αγριοπρόβατου (Ovis orientalis) στην Ε.Κ.Π της νησίδας Σαπιέτζας που θα µπορεί να γίνει σε µέχρι δύο επισκέψεις ανά άτοµο από τους κ.κ Sadler Byron Goode και Nesbitt Archibald Jonathon, µε τη χρήση τόξου, όπως προβλέπεται στο άρθρο 252 του Ν.∆ 86/1969.
Η ανωτέρω κινηµατογραφική δραστηριότητα στην Ε.Κ.Π θα γίνει µε την έγκριση και επίβλεψη του ∆ασαρχείου Καλαµάτας και την έκδοση σχετικών αδειών. Η είσοδος των κυνηγών και του συνεργείου στην Ε.Κ.Π για το σκοπό της παρούσας, θα γίνει µετά από σχετικό προγραµµατισµό και συνεννόηση µε το ∆ασαρχείο και µε τρόπο ώστε να µην εµποδίζεται η άσκηση του προγράµµατος θήρας στην Ε.Κ.Π που διενεργείται σύµφωνα µε το ετήσιο εγκεκριµένο πρόγραµµα.
Πριν από την έναρξη των εργασιών κινηµατογράφησης οι ενδιαφερόµενοι θα επικοινωνήσουν µε το οικείο ∆ασαρχείο, προκειµένου να καθοριστούν οι ηµεροµηνίες διεξαγωγής, τα µέσα µεταφοράς, οι συνοδοί δασικοί υπάλληλοι, καθώς και κάθε σχετική λεπτοµέρεια της επιτρεπτής κινηµατογραφικής δραστηριότητας και να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόµενα µέτρα προστασίας για την αποφυγή ατυχηµάτων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων