Άνοιξε το ολοκαίνουργιο σκοπευτήριο πήλινου στόχου στον Ασπρόπυργο!

0

Το ολοκαίνουργιο σκοπευτήριο Ασπροπύργου άνοιξε επίσημα σήμερα τις πόρτες του και από νωρίς το πρωί υποδέχθηκε σκοπευτές και σκοπεύτριες που περίμεναν πως και πως να δοκιμάσουν τις νέες υποδομές.

Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις έχει ετοιμάσει ο σκοπευτικός όμιλος «ΑΨΙΔΑ», με πρωτεργάτη τον Πρόεδρό του, Τσιρίκο Αναστάσιο και τον επιχειρηματία Κώστα Παναγόπουλο, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τις ενέργειες ανοικοδόμησης του ολοκαίνουργιου σκοπευτηρίου πήλινου στόχου της Αττικής. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε λειτουργία τρία σταντ σκητ, ένα σταντ τραπ και ένα σπόρτινγκ, ενώ ο χώρος αναμονής σκοπευτών και θεατών, οι τουαλέτες και ο χώρος στάθμευσης είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Πάνω από 50 σκοπευτές επισκέφθηκαν σήμερα το σκοπευτήριο και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις, ενώ οι ιδιοκτήτες απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια και ένθερμες ευχές για την καλή αρχή. Το σκοπευτήριο θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 9.00 έως τη δύση του ηλίου.

Ο  Πρόεδρος της ΑΨΙΔΑΣ, Τσιρίκος Αναστάσιος, δήλωσε στο Shooters ότι με μεγάλη χαρά θα δέχονται όλους τους σκοπευτές και είναι πρόθυμοι να υλοποιήσουν οτιδήποτε ευχαριστεί τους επισκέπτες σκοπευτές.

Όπως έχει ήδη αναφέρει στο αφιέρωμα που δημοσιεύθηκε το shooters.gr για το ολοκαίνουργιο σκοπευτήριο Ασπροπύργου,  είναι μία τεράστια επένδυση που μπορεί να συγκριθεί με κάθε ευρωπαϊκό κέντρο σκοποβολής, απευθείας μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Με γρήγορες προσβάσεις από όλες τις κατευθύνσεις εξυπηρετεί όσους επιλέξουν να έρθουν από Κόρινθο, από Λαμία, από Πειραιά αλλά ακόμη και από το κέντρο της Αθήνας! Βρίσκεται στο κομβικότερο σημείο της Αττικής με πρόσβαση για τους Αθηναίους μέσα σε 10′ λεπτά χωρίς διόδια!

www.shooters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων