Τι έγινε στο Βόλο με την FRANCHI και την LAMBRO

0

HUNTING HAPPY HOUR με την FRANCHI και την LAMBRO στο κατάστημα ΟΠΛΑ ΖΑΠΑΝΤΟΥΛΗΣ στον Βόλο.

Hunting Happy Hour στο παραδοσιακό κατάστημα όπλων στον Βόλο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4/11. Το κατάστημα ΟΠΛΑ ΖΑΠΑΝΤΟΥΛΗΣ, ατμοσφαιρικό και πρόσφατα ανακαινισμένο υποδέχτηκε τους λάτρεις του κυνηγίου και την ομάδα Lambro & Franchi!

Παρουσιάστηκε η LAMBRO και οι λόγοι για τους οποίους έχει ξεχωρίσει σε τεχνογνωσία, και υψηλή ποιότητα, ενώ ειδική αναφορά έγινε στους κανόνες ασφάλειας πάνω στο κυνήγι με την αναφορά πολύ χαρακτηριστικών παραδειγμάτων.

Η Μπρίνη Σφυρή, παρουσίασε την πολυβραβευμένη και αλάνθαστη FRANCHI AFFINITY που κατά γενική ομολογία βρίσκεται στην ατζέντα κάθε υποψήφιου αγοραστή. Το ημιαυτόματο με βραβεύσεις στην Γαλλία και την Αμερική ως το καλύτερο όπλο της χρονιάς παρουσιάστηκε μαζί με τις νέες εκδόσεις, APG παραλλαγή αποκλειστικά για δάσος, COMPACΤ για γυναίκες ή νέους, SPORTING, LH αριστερή και White

Επίσης παρουσιάστηκε ο νέος μεγάλος διαγωνισμό της  FRANCHI/Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, FEELS RIGHT-Φύγαμε Ιταλία που κληρώνει τρία 3ήμερα κυνηγετικά ταξίδια στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγοράσουν ένα οποιοδήποτε μοντέλο AFFINITY & FEELING από 1/1/2016 ως 28/2/2017  http://www.lambro.gr/el/node/384

To νέο επιμορφωτικό video –παραγωγή της Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ – για την AFFINITY SLUG και το εξαιρετικό πλεονέκτημα ακρίβειας που προσφέρει στο κυνήγι του αγριόχοιρου παρουσιάστηκε και στον Βόλο, όπου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο διαγωνισμός γρήγορης επώμισης που δεν μπορούσε να λείψει φυσικά ούτε από αυτή την εκδήλωση και έγινε με μεγάλο ενθουσιασμό και κέφι αναδεικνύοντας ότι οι Βολιώτες είναι πράγματι γρήγορα πιστόλια όταν έχουν στα χέρια τους ένα εργονομικά τέλειο όπλο όπως η AFFINITY!

Η τελική κατάταξη των τριών που κατάφεραν να γεμίσουν τη AFFINITY και να επωμίσουν σε περίπου 6 δευτερόλεπτα, ήταν η εξής:

  1. Δημήτρης Μπρίκος 5,83’’ (& 6,27’’ στο shoot off)
  2. Διονύσης Αδάμ με χρόνο 6,21’’ (& 6,48’’ στο shoot off)
  3. Άγγελος Τζουμπουσλής 6,48’’ (& 8,00’’ στο shoot off)

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επωμίσουν όλα τα μοντέλα FRANCHI, μεταξύ των οποίων η AFFINITY SLUG, τα FEELING και ιδιαιτέρως το BECCACCIA το οποίο όπως πάντα έκλεψε  τις εντυπώσεις.

Οι παρευρισκόμενοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, έφυγαν με αναμνηστικά δώρα FRANCHI & LAMBRO!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια Χ. Ζαπαντούλη για την φιλοξενία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση!

Το επόμενο HUNTING HAPPY HOUR ετοιμάζεται ήδη…. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο site μας στο FB και στα media. Μείνετε δικτυωμένοι! FEELS RIGHT!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων