Προσοχή… Φόλες σε περιοχές της Αρκαδίας

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης ενημερώνει όλους του κυνηγούς ότι στην περιοχή Ψωμακού (μεταξύ Πάπαρη και Αγριακόνας) εντοπίστηκαν δηλητηριασμένα δολώματα.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης που απέστειλε θηροφύλακες για να περισυλλέξουν τα δηλητηριασμένα δολώματα και να επιλύσουν την κατάσταση. Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Νίκος Φούτρης που έσπευσε στην περιοχή εντόπισε δηλητηριασμένα δολώματα καθώς και νεκρές, δύο αλεπούδες, έναν σκαντζόχοιρο, έναν αετό και ένα λαγόσκυλο.

Τα δείγματα σε συνεργασία με την Αστυνομία θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να βρεθούν και να εντοπιστούν οι δράστες.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης δήλωσε πως από τη στιγμή που δέχτηκε την καταγγελία βρέθηκε στο σημείο και καταβάλλεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να περισυλλέξουν ό, τι άλλο υπάρχει στην περιοχή, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν όχι μόνο οι κυνηγοί αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε έκτακτο ΔΣ ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης αποφάσισε να επικηρύξει με το ποσό των 1.000 ευρώ τους δράστες σε όποιον δώσουν ασφαλείς πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Εφιστάται η προσοχή σε όσους δραστηριοποιούνται στην περιοχή αυτή

Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων