Γεύματα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Ελπίδας, από την Κ.Ο. Πελοποννήσου.!!!

0

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών προσέφερε περίπου 100 κιλά κρέας αγριόχοιρου στην «Δομή Παροχής Κοινωνικών Συσσιτίων του Δήμου Πάτρας» που λειτουργεί πλησίον του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας προκειμένου να διανεμηθεί και να φτάσει στο τραπέζι άπορων οικογενειών και αστέγων της πόλης.
Ευχαριστούμε όλους τους κυνηγούς που για ακόμη μία χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό μέρος της θηρευτικής τους κάρπωσης για να δοθεί αυτές τις Άγιες ημέρες έστω ένα γεύμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Ελπίδας στους συνανθρώπους μας που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι η κυνηγετική μας οικογένεια αποτελεί ενεργό και αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας μας, και σε αυτή την δυσβάσταχτη οικονομική περίοδο για πολλούς συμπολίτες μας, η ανιδιοτελή προσφορά των κυνηγών μας αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της αλληλεγγύη.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εύχονται Καλές Γιορτές και ο Νέος Χρόνος να φέρει σε όλους υγεία, χαρά, ευτυχία και ψυχική δύναμη.!!!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων