Απεγκλωβισμός νεαρών αθλητών στην Πάρνηθα από τη Θηροφυλακή!

0

Παντός καιρού και πολλαπλής χρησιμότητας αποδείχθηκε και πάλι το σώμα θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, καθώς η συνεχής παρουσία τους στην ύπαιθρο τους επιτρέπει να παρεμβαίνουν αποτελεσματικά και σε περιστατικά που δεν άπτονται του κύριου αντικειμένου τους.
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ο θηροφύλακας Αλέκος Κόκκαλης κατόρθωσε εν μέσω χιονόπτωσης να απεγκλωβίσει από το Καταφύγιο του Φλαμπουρίου της Πάρνηθας, τέσσερις 15χρονους αθλητές και τον προπονητή τους, που είχαν αποκλειστεί εκεί για δύο ημέρες, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών!
Οι νεαροί αθλητές και ο προπονητής τους από τον αθλητικό σωματείο «Σπύρος Λούης» του Κορυδαλλού, είχαν πάει στην Πάρνηθα για προπόνηση και φυσική προετοιμασία, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αγώνες στίβου.
Όμως, η χιονόπτωση τους εγκλώβισε εκεί, καθώς το συμβατικό τους αυτοκίνητο δεν μπορούσε να κινηθεί στους παγωμένους χωματόδρομους του βουνού.
Ο θηροφύλακας τους ανακάλυψε τυχαία κατά τη διάρκεια τακτικής περιπολίας του στην Πάρνηθα, οπότε τους επιβίβασε στο υπηρεσιακό του όχημα και τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δ΄ΚΟΣΕ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων