Αρκαδία: “Ολέθριο λάθος η απαγόρευση για το κυνήγι – Ποιοι κρύβονται πίσω από την απόφαση” (video)

0

Για την απόφαση απαγόρευσης του κυνηγιού σε όλη την Ελλάδα για μια εβδομάδα μίλησε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κ.Ρουμελιώτης.
Ολέθριο λάθος του Υπουργείου χαρακτήρισε την συγκεκριμένη απόφαση ο κ.Ρουμελιώτης – μια απόφαση την οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε την δέχτηκαν οι κυνηγοί στην αρχή με επιφυλάξεις, καθώς βγήκε την Τετάρτη που ήταν και η τελευταία μέρα της κακοκαιρίας. “Η απόφαση του Υπουργείου ήταν βεβιασμένη και άστοχη. Πλέον έχει περάσει το κύμα κακοκαιρίας και θεωρώ πως το Υπουργείο πρέπει να ανακαλέσει την απόφαση του. Με αυτή την διακοπή θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα, κυρίως με τον πληθυσμό των αγριόχοιρων”, δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε: Είναι λάθος να απαγορεύεται το κυνήγι από την στιγμή που και την Πέμπτη αλλά και σήμερα ο καιρός είναι καλός, γιατί απομένουν τρία κυνήγια για τον αγριόχοιρο και με την διακοπή αυτή θα αυξηθεί ο πληθυσμός τους και θα δημιουργηθούν μετέπειτα αμέτρητα προβλήματα στους αγρότες”.
Τέλος σε ερώτημα σχετικά με το εάν θεωρεί, πως πίσω από αυτή την απόφαση του Υπουργείου υπάρχει και κάτι άλλο, δήλωσε: “Υπάρχουν κάποιες οικολογικές οργανώσεις οι οποίες είναι αντίθετες με το κυνήγι και επηρεάζουν τις αποφάσεις του Υπουργείου, γιατί όλοι γνωρίζουμε και από τον προηγούμενο υπουργό και από αυτόν, πως ανήκουν στους οικολόγους, πράγμα που σημαίνει, πως είναι αντίθετοι με το κυνήγι. Επίσης γνωρίζω, πως άτομα από ορνιθολογικές οργανώσεις θα έρθουν να κάνουν έλεγχο αν κυνηγάμε παράνομα ή όχι. Με ποια ιδιότητα θα το κάνουν αυτό;”
www.pna.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων