Στην καρδιά του Μαινάλου το γλέντι της «Γουρνοπαρέας»

0

Με αφορμή τη λήξη του κυνηγιού του αγριόχοιρου, η Γουρνοπαρέα Μαινάλου, οργάνωσε το γλέντι της, στην Πιάνα.
Αρχικά, κόπηκε η πίτα της ομάδας και ο Αρχηγός της Ομάδας Κωνσταντίνος Δημόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη (που δίνει το «παρών» σε κάθε γλέντι της ομάδας), τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, τον πρώτο περιφερειακό σύμβουλο, Γιώργο Ρουμελιώτη, τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Σμυρνιώτη, τον Κώστα Τζιούμη, τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Θεόδωρο Καραλή και τόσους άλλους.
Επίσης, ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που στηρίζουν το κυνήγι και για το λόγο αυτό τιμήθηκε η πολιτευτής Εύη Τατούλη.
Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο Γιώργος Ρουμελιώτης ο οποίος ευχαρίστησε την κυρία Τατούλη που είπε ότι ήταν η μόνη που βγήκε ανοιχτά υπέρ των κυνηγών, στο πρόσφατο θέμα που προέκυψε με την απόφαση απαγόρευσης του κυνηγιού.
«Για εμάς στην Αρκαδία, το κυνήγι δεν είναι απλά ένα χόμπι, αλλά ένα κομμάτι της ζωής μας. Οι σωστοί κυνηγοί είναι οι πιο άξιοι θεματοφύλακες του φυσικού περιβάλλοντος και του πλούσιου ορεινού όγκου της Αρκαδίας» είπε η Ευη Τατούλη, με τη σειρά της.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι, Ηλίας Τότσης και Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ, Γιώργος Καρώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δήμος Σωτηρόπουλος και Στέφανος Χατζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΤ, Γιώργος Παρασκευόπουλος,

www.kalimera-arkadia.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων