ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017 – Θα είναι όλοι εκεί!

0

 

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών και λαμπρότητας σε κυνηγετική έκθεση, αναμένεται να σημειώσει στις 7,8 και 9 Απριλίου η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017”, που τώρα πια εισήλθε στην τελική ευθεία της…  Παρά το δυσμενές “τοπίο” της οικονομικής κρίσης, οι κορυφαίες επαγγελματικές επιχειρήσεις του κυνηγίου έχουν, ήδη, “κλείσει” περίπτερα για να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017”, ενώ εντυπωσιακή θα είναι και η παρουσία κορυφαίων εταιριών της αυτοκίνησης, που θέλουν να “επικοινωνήσουν” τα νέα μοντέλα 4×4 στο κοινό των κυνηγών.

Παρών και από τις Περιφέρειες

Εκτός από το αμιγώς επιχειρηματικό ενδιαφέρον που έχει η έκθεση για συναφείς κλάδους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κυνηγίου και της υπαίθρου, μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται και από αυτοδιοικητικούς θεσμούς, όπως οι Περιφέρειες της χώρας μας.

Με μεγάλα περίπτερα θα εκπροσωπηθούν στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” οι Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Θεσσαλίας, ενώ ανάλογες επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη και με άλλες Περιφέρειες, που επιθυμούν να… διαφημίσουν τις “χάρες” των τόπων τους στους κυνηγούς – επισκέπτες. Παράλληλα στα περίπτερα των περιφερειών θα φιλοξενηθούν ανά νομό και οι κυνηγετικοί σύλλογοι που βρίσκονται γεωγραφικά σε αυτές.

Αυτή τη στιγμή δεκάδες κυνηγετικοί σύλλογοι από την περιφέρεια, έχουν, ήδη, προχωρήσει σε συμφωνίες με λεωφορεία των ΚΤΕΛ και πούλμαν, για… μαζική κάθοδο των μελών τους στο Μ.Ε.C. της Παιανίας…

Οι κορυφαίοι του κυνηγετικού κλάδου

Όπως είναι φυσικό, στο πρώτο …πλάνο της έκθεσης βρίσκονται οι κορυφαίες εταιρίες του κυνηγετικού κλάδου, όπως:

  • Η εταιρία Τουρής Α.Ε: πρόκειται για τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα των όπλων FABARM, GUERINI, PERAZZI, SKB, των εταιριών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ AIGLE, CRAGHOPPERS, DEUTER, GAMO, GRANGER’S, JACOB ASH, NAPIER, OUTDOOR CAP, PINEWOOD, SCHOFFEL, καθώς επίσης και μία σειρά προϊόντων για σκοποβολή.
  • Στο περίπτερο της Kάλκο A.E. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Winchester, της MERKEL, της HAENEL SUHL, τα αεροβόλα Browning και UZI, φυσίγγια Winchester και RIO, τα υποδήματα Lomer και Garsport, είδη ρουχισμού Universe, ξηρές τροφές σκύλων και πολλά άλλα προϊόντα…
  • Οι ιταλικές καραμπίνες Breda και τα ελληνικά φυσίγγια DORKAS θα αποτελέσουν τον πόλο έλξης για τους επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρίας Δορκάς A.E.

Και από κοντά τα γερμανικά φυσίγγια ROTTWEIL, τα αεροβόλα DIANA, τα αεροβόλα πιστόλια ASG, κολλάρα φέρμας και εκπαίδευσης, αξεσουάρ αεροβόλων, ένδυση και υποδηση από τις εταιρίες North και Hart και πολλά άλλα.

  • Όπλα BENELLI, BAIKAL, MOSSBERG, ZABALA, MAROCCHI, LAURONA, BERNARDELLI, καθώς και μηχανές γόμωσης, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα συναντήσει ο επισκέπτης στο περίπτερο της εταιρίας Κύργιας A.E.
  • Τα όπλας της Franchi μαζί με τα φυσίγγια Lambro, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στο περίπτερο της εταιρίας “Ναυπλιώτης”, αλλά με έντονη παρουσία θα βρίσκονται εκεί και τα όπλα της Blaser και της Bettinsoli. Επίσης, τα άρβυλα της Alpina, οι γαλότσες Direct και τα αεροβόλα BSA.
  • Σε πρώτη θέση, στο περίπτερο της Dispan θα βρίσκονται οι καραμπίνες ΑΤΑ, τα φυσσίγγια Victory και Bornaghi, καθώς και όλα τα προϊόντα της εταιρίας που έχουν να κάνουν με την ένδυση, υπόδηση και εξοπλισμό του κυνηγού.

Δυναμική παρουσία από VW, Fiat, Jeep

Για τον κυνηγό, όμως, απαραίτητο “εργαλείο” πρόσβασης στην ύπαιθρο αποτελεί και το αυτοκίνητο, κάτι που δεν διέφυγε της προσοχής των μεγάλων αντιπροσωπιών της χώρας μας. Έτσι, μέχρι στιγμής στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017”, έχουν σπεύσει να δηλώσουν συμμετοχή:

  • Η Fiat με το ολοκαίνουργιο Fullback, θα δώσει μία ευκαιρία στους κυνηγούς να γνωρίσουν ένα τετρακίνητο όχημα που διαθέτει την πολυτέλεια ενός σεντάν…

Από κοντά, στο περίπτερο της Fiat, θα υπάρχει και το SUV 500X, ένα όχημα παντός εδάφους, μικρό σε διαστάσεις, αλλά “αξιόμαχο” για περιπέτειες εκτός δρόμου.

  • Στο περίπτερο της Jeep θα κυριαρχεί το “πολεμικό” Wrangler (ίσως το κορυφαίο όχημα εκτός δρόμου που κατασκευάσθηκε ποτέ,) με καταβολές από …τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και φυσικά, δεν θα λείπει το πανέμορφο Ranegate, δίδυμος αδελφός του Fiat 500X.

  • Το επίσημο ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά θα κάνει στο… “έδαφος” της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ”, και το ολοκαίνουργιο VW Amarok!

Η επίσημη αντιπροσωπεία υπόσχεται, μάλιστα,  ότι το νέο μοντέλο θα επιβεβαιώσει ότι, “ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”…

Προσφορές από τα καταστήματα λιανικής

Στα 120 και πλέον περίπτερα της “Κυνηγεσίας 2017”, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να πληροφορηθούν για ότι καινούργιο διακινείται στο χώρο του κυνηγίου και των δραστηριοτήτων υπαίθρου…

Προσφορές και πολύ καλές τιμές, θα σας περιμένουν στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Γι’ αυτό και η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης των κυνηγών όλης της χώρας, αναδεικνύοντας τη δυναμική συνεισφορά του κυνηγιού στην εθνική οικονομία, αλλά και την τεράστια συμβολή των κυνηγετικών οργανώσεων στην προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές στον τεράστιο πολυχώρο της έκθεσης,  όπου και τις τρεις ημέρες θα πραγματοποιούνται ποικίλα “χάπενινγκ”: από επιδείξεις ρούχων και παπουτσιών σε… πασαρέλα, μέχρι δοκιμές και μετρήσεις σε αεροβόλα, επιδείξεις μαχαιριών κ.λπ.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με “γερακάρηδες” του νεοσύστατου συλλόγου Ελλήνων εκτροφέων γερακιών, ενώ θα θαυμάσουν από κοντά επιδείξεις με τα εκπληκτικά αυτά αρπακτικά!

…και κορυφαίοι εκτροφείς

Όσο για τους λάτρεις των κυνηγετικών σκύλων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εκθέσεις μορφολογίας, επιδείξεις, παρουσιάσεις από εκπαιδευτές, αλλά και τη “δουλειά” κορυφαίων εκτροφέων της χώρας μας και άλλων χωρών του εξωτερικού.

Κορυφαίο γεγονός θα αποτελέσει η Έκθεση Μορφολογίας των κυνηγετικών φυλών φέρμας και ιχνηλατών (ομάδες 6 και 7), που θα γίνει σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Όμιλους και τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας.

Πενήντα τυχεροί κάθε μέρα

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα κάθε ημέρα, θα πραγματοποιούνται 50 κληρώσεις υπέροχων δώρων για τους επισκέπτες της έκθεσης, με βάση τα στοιχεία “εισόδου” σε αυτήν.

Φροντίστε να είστε εκεί ή να μαθαίνετε τα αποτελέσματα, για να μην… σας ψάχνουμε.

Δωρεάν μετακινήσεις και εκπτώσεις στα ξενοδοχεία

Στις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει η “Κυνηγεσία 2017” στο Μ.Ε.C. της Παιανίας, στο κτήριο της Helexpo της Λεωφόρου Κηφισίας θα πραγματοποιηθεί η έκθεση “Boat and Fishing Show”, με επίκεντρο, το ψάρεμα και το σκάφος. Οι δύο εκθέσεις θα… “επικοινωνούν” μεταξύ τους με συχνά δρομολόγια πούλμαν, τα οποία και θα μεταφέρουν τους επισκέπτες εντελώς δωρεάν!

Επίσης, ναυλωμένα πούλμαν, θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες από και προς τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό, Αττική οδός, Προαστιακός).

Παράλληλα, οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν έρθει σε συμφωνία με σειρά ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εξασφαλίζοντας… έκπτωση 20% στους επισκέπτες της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ” που θα έρθουν από την περιφέρεια…

Στη λίστα των προσφερόμενων ξενοδοχείων, περιλαμβάνονται τα εξής: Holiday Inn, Divani Caravel, President, Astor, Airotel Alexadros, Airotel Stratos Vassilikos, Ζafolia, Goldenage, Grecotel Pallas Athens, Νafsika Cocomat Hotel, Αcropol, Olympic, Park hotel, Elizabeth hotel, Theoxenia hotel (σε επόμενα φύλλα των “Κυνηγετικών Νέων” θα δημοσιευτούν αναλυτικά όλα τα ξενοδοχεία με τα στοιχεία τους για να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι)..

H επίσημη σελίδα της έκθεσης, τώρα και στο Facebook
Κυνηγεσία 2017.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων