Βράβευση της ΚΟ Στερεάς Ελλάδος και της Θηροφυλακής από την Περιφερειάρχη κ. Δούρου

0

Βράβευση της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος και της Θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων από την Περιφερειάρχη κ. Δούρου

Στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, η οποία έλαβε χώρα στο κατάμεστο από εθελοντικές οργανώσεις αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου βράβευσε μεταξύ άλλων ομάδων Πολιτικής Προστασίας, στο πρόσωπο του Προέδρου της κ. Νίκου Σταθόπουλου την Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας, καθώς και την Θηροφυλακή της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. για την προσφορά τους στην φύση και τον άνθρωπο.
Η εν λόγω βράβευση αποτελεί μία ακόμα αναγνώριση της προσπάθειας και του αποδεδειγμένου έργου που έχουν επιτελέσει και συνεχίζουν να επιτελούν αρκετά χρόνια τώρα οι Κυνηγετικές Οργανώσεις, όχι μόνο στον τομέα της φύλαξης της άγριας πανίδας και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και για την πολύτιμη εθελοντική συμβολή τους στα αντικείμενα της Πολιτικής Προστασίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δ΄ΚΟΣΕ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων