Εκδήλωση του ΟΦΕΙ στη Λάρισα

0

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη πραγματοποιεί την πρώτη για φέτος εκδήλωσή του στις 11-3-2017 στη Λάρισα. Υπήρξαν μέχρι σήμερα προγραμματισμένες, άλλες 4 εκδηλώσεις, οι οποίες δυστυχώς αναβλήθηκαν, κυρίως λόγω προβλημάτων της εποχής που διανύουμε.
Αυτό βέβαια δεν πτοεί τον ΟΦΕΙ που συνεχίζει την προσπάθεια, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι λόγω κρίσης. Η συνεργασία αυτή τη φορά με τη Ζ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και τον ΟΕΛ ( Όμιλο Ελλήνων Λαγοκυνηγών) στην περιοχή της Λάρισας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έκθεση μορφολογίας, αναγνώριση και ειδικό μορφολογικό έλεγχο ΕΙ.
Είναι μια ευκαιρία να πιστοποιηθούν κι άλλα σκυλιά της κεντρικής Ελλάδας, αφού έχουμε ήδη κάνει άλλους δύο ελέγχους πέρυσι, στις Σέρρες και στον Έβρο. Μάταια ακόμα κάποιοι προσπαθούν να σταματήσουν τους ειδικούς ελέγχους. Θα γίνουν όπως έχει αποφασιστεί και μάλιστα με την επανέναρξη των αγώνων θα πιστοποιούνται και οι ΕΙ που εργάζονται “σωστά”!
Πάντα πάνω στο εργασιακό και μορφολογικό πρότυπο της φυλής και μόνο!!!
Οι συμμετοχές θα δηλώνονται έως και την πέμπτη 9-3-2017 στον ταμία του ΟΦΕΙ Σταμάτη Κουγιά.
Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 10 ευρώ και από τρία σκυλιά και πάνω θα υπάρχει σχετική έκπτωση. Όλοι λοιπόν στη Λάρισα! Το ακριβές σημείο της έκθεσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων