Μεγάλο γλέντι για τους κυνηγούς και σκοπευτές στην Καρδίτσα

0

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο κοσμικό κέντρο “Δέλτα”. Στο χορό  συμμετείχε ενεργά φέτος και ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Καρδίτσας “Α.Σ.Ο.Κ. ΑΡΤΕΜΙΣ”.
Εκατοντάδες κυνηγοί, σκοπευτές και φίλοι με τις οικογένειές τους, παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, προσήλθαν στην εκδήλωση, γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο ”ΔΕΛΤΑ“ και χόρεψαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν μέχρι αργά το πρωί.
Η ορχήστρα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και η Γλυκερία Κωστούλα με τον κυνηγό μας Νίκο Γκορίλα ρεσιτάλ με τις υπέροχες ερμηνείες τους.
Στην εκδήλωση εκλήθησαν και παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο Θεματικός Περιφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ και Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας κ. Αθανάσιος Μαρκινός, η πολιτευτής κα Ασημίνα Σκόνδρα, ο πολιτευτής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής με τον Αντιπρόεδρο κ. Αριστοτέλη Σπάνια, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πολιτευτής κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μάττας, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας Ιωάννης Σβάρνας, η Δημοτική Σύμβουλος Σωτηρία Μπακαλάκου. Μας τίμησαν επίσης εκ μέρους της Δασικής Υπηρεσίας η Δασοπόνος κ. Ελένη Αγναντοπούλου και ο κ. Αθανάσιος Σώκλας, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κορέλας και εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας. Μήνυμα και χαιρετισμό, καθώς είχε υποχρεώσεις στην Αθήνα, επίσης απέστειλε ο Βουλευτής κ. Κώστας Τσιάρας. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, ο οποίος έκοψε μαζί μας την πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο διαχειριστικό έργο των κυνηγών στην ελληνική ύπαιθρο, στην ανιδιοτελή παρουσία τους στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος και επαίνεσε τις δράσεις των δύο Συλλόγων.
Παρόντες ήταν πρόεδροι και μέλη Συλλόγων με τους οποίους έχουμε στενή συνεργασία, ο Κυνοφιλικός Όμιλος Καρδίτσας, η Λέσχη 4Χ4 , η Ραδιολέσχη Καρδίτσας. Μας τίμησε επίσης σύσσωμο το Προεδρείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Παλαμά κ. Σακελλαρίου και πολλοί φίλοι ακόμη. Από τη διαδικασία της μεγάλης κλήρωσης αναδείχθηκαν έντεκα μεγάλοι τυχεροί για τα κυνηγετικά όπλα και τα μεγάλα δώρα και εκατοντάδες άλλοι μοιράστηκαν τα 500 δώρα της πολύ πλούσιας λαχειοφόρου, ευγενική προσφορά των καταστημάτων και των επιχειρήσεων κυρίως του νομού μας, αλλά και της Λάρισας και των Τρικάλων.
Θερμές ευχαριστίες στον μεγάλο  χορηγό και σε όλους τους χορηγούς μας και φυσικά πολλά συγχαρητήρια αρμόζουν στους εθελοντές, στο προσωπικό του ”ΔΕΛΤΑ” και σε όλους όσοι έμπρακτα βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της ετήσιας χοροεσπερίδας μας. 

www.facebook.com/demopap?fref=ts

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων