Αδειοδοτήθηκε το σκοπευτήριο στη “ΛΙΟΥΓΚΟΥ” Ασπροπύργου

0

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αφού έλαβε υπόψη τις σχετικές διατάξεις αλλά κι το γεγονός ότι:

1. Στο από 10-04-2017 Πρακτικό, η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγων. Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Δυτικής Αττικής, εισηγείται τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην αθλητική εγκατάσταση με την επωνυμία «ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΨΙΔΑ», που βρίσκεται στη θέση ‘ΛΙΟΥΓΚΟΥ’ στο Δήμο Ασπροπύργου Αττικής, για τη διεξαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής επί πήλινου στόχου και σταθερού στόχου καθώς και πρακτικής σκοποβολής (IPSC) .

2. Έχει προσκομισθεί αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Διοικητικού συμβουλίου του ανωτέρω σωματείου.

3. Για κάθε μέλος του Διοικητικού συμβουλίου έχει προσκομισθεί: – Αντίγραφο ποινικού μητρώου  – Ιατρικό πιστοποιητικό – Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986

4. Έχει προσκομισθεί επιπλέον Υπεύθυνη Δήλωση του Δημητρίου Ντούσικου περί παροχής πρώτων βοηθειών κατά τις προπονήσεις και τους αγώνες καθώς και πιστοποιητικό εκπαίδευσης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

Αποφασίζουμε

Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην αθλητική εγκατάσταση με την επωνυμία «ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΨΙΔΑ» που βρίσκεται στην θέση «ΛΙΟΥΓΚΟΥ» στον Δήμο Ασπροπύργου Αττικής και την κατάταξη του, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπ’ αριθμ. 19180/26- 4-2006 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 559/Β/4-5-2006), στην κατηγορία:
–  Ανοικτό σκοπευτήριο
– Σταθερού στόχου
– IPSC (Πρακτικής Σκοποβολής) και
– Πήλινου Στόχου
δυνάμει του από 10-04-2017 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής .
Υπεύθυνοι Λειτουργίας του Σκοπευτηρίου ορίζονται οι ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ και ο Τσιρίκος Αναστάσιος.
Η υπόψη αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή του αγωνίσματος της σκοποβολής πήλινου στόχου και σταθερού στόχου καθώς και της πρακτικής σκοποβολής (IPSG) .
Η άδεια ισχύει για δύο (2) έτη από τη χορήγησή της, εφόσον ένα μήνα πριν τη λήξη του πρώτου από τη χορήγησή της έτους: α)υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν μεταβληθεί οι συνθήκες σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 4049/2012 (Φ.Ε.Κ.35/Α΄/23-02-2012).

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων