Στις κάλπες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας – Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ

0

Σύμφωνα με την τελευταία Διοικητική πράξη της 20ης Απριλίου 2017 του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ανακηρύχτηκαν οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την ημέρα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου και ώρα 10:30 το πρωί της 30ης Απριλίου, ενώ στην περίπτωση που δε θα υπάρξει απαρτία, θα επαναληφτεί με ΟΣΑ μέλη παραστούν στις 7 Μαίου 2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Έτσι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. με αλφαβητική σειρά είναι οι κάτωθι :
1, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος
2, Γούβης Δημήτριος
3, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης
4, Μουσάς Κωνσταντίνος
5, Μούσχος Αθανάσιος
6, Μπιλίρης Παναγιώτης
7, Νταλαμάρας Δημήτριος
Ενώ για την Ε.Ε. οι υποψήφιοι είναι
1, Αρβανίτης Δημήτριος
2, Ρηγόπουλος Γεώργιος

Να σημειωθεί πως τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές μπορούν να βάλουν μέχρι 6 Σταυρούς για το Δ.Σ. και μέχρι 2 σταυρούς για την Ε.Ε.

Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. ευχόμαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους ενώ παράλληλα ευχόμαστε το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει να είναι τουλάχιστον καλύτερο από το απερχόμενο, μιας και πάντα παλεύουμε για το καλύτερο και για το γενικό καλό του κυνηγίου αλλά και την εξυπηρέτηση των κυνηγών μελών του συλλόγου μας, συνεχίζοντας να υπερασπιζόμαστε την αειφορική συνέχεια του νόμιμου κυνηγίου, προσπαθώντας να καταστείλουμε παραβατικές συμπεριφορές  βελτιώνοντας την εικόνα του κυνηγού στα μάτια τρίτων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων