Κυνηγετικό κιόσκι ενημέρωσης και αναψυχής στην Φαρκαδόνα

0

Το έργο που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Παναγίας Φαρκαδόνας είναι προσφορά της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας
Πρόσφατα η διοίκηση της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας είχε υποσχεθεί στο Κυνηγετικό Σύλλογο Φαρκαδόνας την δημιουργία ενός ειδικού χώρου στην περιοχή της Φαρκαδόνας για τη φιλοξενία του κέντρου ενημέρωσης των κυνηγών, όπως επίσης και για την χρησιμοποίησή του από το ευρύ κοινό.
Η συγκεκριμένη δέσμευση έγινε πράξη χθες το μεσημέρι με την δημιουργία και τοποθέτηση κιόσκι στην περιοχή της Παναγίας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Φυτώριο της Φαρκαδόνας.
Η παράδοση του έργου έγινε παρουσία της διοίκησης της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου, Φαρκαδόνιων, όπως επίσης και αιρετών.
Στο συγκεκριμένο σημείο τοποθετήθηκε και μπάρμπεκιου, το οποίο εγκαινιάστηκε κι αυτό με τη σειρά του, καθώς η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου, έκανε το τραπέζι με ψητά της ώρας στην Ζ’ ΚΟΘ. Το συγκεκριμένο σημείο πέραν των κυνηγών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από πολίτες της περιοχής, που θέλουν να ξεκουραστούν ή να περάσουν μια ευχάριστη μέρα στην εξοχή.
Πλέον ο Κυνηγετικός Σύλλογος αναμένει την δεύτερη προσφορά από την Ζ’ ΚΟΘ η οποία σχετίζεται με την τοποθέτηση δύο ποτίστρων σε σημεία της ακτίνας δράσης του για το πότισμα των θηραμάτων.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν μεταξύ άλλων  ο πρόεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας κ. Μπαλατσός Ευάγγελος, ο υπεύθυνος θήρας κ. Συρταριώτης Στέργιος, ο ταμίας κ. Δουβλουτανιώτης Βελησσάρης, οι δυο ομοσπονδιακοί θηροφύλακες του νομού, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Καραμάνος Ηλίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Στεργίου Μπότη Ελένη και κ. Μακρυνιώτης Γεώργιος.

krinitrikalon.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων