Το Δασαρχείο Τρικάλων και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φουρνά εμπλουτίζουν τα ορεινά ύδατα

0

Εγκρίθηκε η δωρεάν διάθεση εξήντα χιλιάδων (60.000) Ιχθυδίων Πέστροφας, της φετινής παραγωγής του Πεστροφογεννητικού Σταθμού Ασπροποτάμου Καλαμπάκας, ως εξής:

Α. Δέκα χιλιάδες (10.000) Ιχθύδια στο Δασαρχείο Τρικάλων, για τον εμπλουτισμό των ορεινών πεστροφόρων ρεμάτων της περιοχής αρμοδιότητάς του και πέντε χιλιάδες (5.000) Ιχθύδια στον Κυνηγετικό Σύλλογο Φουρνά, για τον εμπλουτισμό των ορεινών υδάτων της περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Φουρνά.

Β. Η υπόλοιπη παραγωγή των σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) Ιχθυδίων Πέστροφας του εν λόγω Σταθμού διατίθεται στο Δασαρχείο Καλαμπάκας, για τον εμπλουτισμό των ορεινών πεστροφόρων ρεμάτων της περιοχής αρμοδιότητάς του.
Ο εμπλουτισμός θα γίνει με την εποπτεία και ευθύνη των Δασαρχείων Καλαμπάκας, Τρικάλων και Φουρνά.
Το Δασαρχείο Τρικάλων και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φουρνά, να συνεννοηθούν απευθείας με το Δασαρχείο Καλαμπάκας για το χρόνο παραλαβής των Ιχθυδίων και για άλλες λεπτομέρειες.
Το Δασαρχείο Καλαμπάκας να μεριμνήσει για την παραμονή υπολοίπου ποσότητας ιχθυδίων, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του πεστροφογεννητικού σταθμού που σχετίζονται με την ανανέωση των γεννητόρων του.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων