Συνέδριο για την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

0

Συνέδριο για τον ρόλο των κυνηγών στην αντιμετώπιση της λαθροθηρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Karl-Heinz Florenz, Πρόεδρο της Διακομματικής Ομάδας “Βιοποικιλότητα, Κυνήγι, Ύπαιθρος” σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κυνηγετικών Οργανώσεων (FACE)

Το συνέδριο με θέμα «Προοπτικές για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας: Ο ρόλος των Κυνηγών» θα συζητήσει τη συμβολή των κυνηγών στην καταπολέμηση της παράνομης θανάτωσης.

Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικά με τη λαθροθηρία των μεγάλων σαρκοφάγων, την περιφρόνηση των νόμων και των αρχών από τους λαθροθήρες, λύσεις για την αντιμετώπιση της παράνομης θήρευσης στην Αφρική και στις περιοχές της Μεσογείου, καθώς και την άποψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ημερήσια διάταξη:

– Καλωσόρισμα & Εισαγωγή από τον  ευρωβουλευτή  Karl-Heinz Florenz , Πρόεδρο της  Διακομματικής Ομάδας «Βιοποικιλότητα, Κυνήγι, Ύπαιθρος »

Ομιλητές:
Marita  ARVELA, Υπεύθυνη Πολιτικής της Γενική Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Μονάδα Προστασίας της Φύσης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Dr. Mari POHJA-MYKRÄ, Ερευνήτρια του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι
Michele  Sorrenti , Επιστημονικός συνεργάτης Διαχείρισης Υπαίθρου του  Γραφείου αποδημητικών της Ιταλικής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας
Johan  SVALBY , Ανώτερος Σύμβουλος Διεθνών Υποθέσεων του Safari Club International

Θα  ακολουθήσει συζήτηση και εξαγωγή των συμπερασμάτων του συνεδρίου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων