Απελευθέρωση λαγών και φασιανών σε περιοχές του Ν. Άρτας

0

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ο εµπλουτισµός βιοτόπου µε είδος Λαγό στις θέσεις υποδοχής «Άγναντα», «Παλαιοκάτουνο», «Μέγκλα», του ∆ήµου Κ Τζουµέρκων και στις θέσεις «∆ιάσελλο», «Σκουλικαριά» & «Πηγές»της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας µε απελευθέρωση 50 Λαγών.

Επίσης εγκρίθηκε και ο εµπλουτισµός βιοτόπων µε 800 άτομα Κυνηγετικού Φασιανού στη θέση «Νεοχώρι» του ∆ήµου Αρταίων & «Βαθύκαµπος» του ∆ήµου Τζουµέρκων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας  .

Κατά την απελευθέρωση θα συνταχθεί πρωτόκολλο απελευθέρωσης για τη θέση που θα πραγµατοποιηθεί η απελευθέρωση. Οι απελευθερώσεις θα γίνουν πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2017-2018 σε χρόνο όσο το δυνατόν αποµακρυσµένο από την έναρξη θήρας και σε καµία περίπτωση µικρότερο των 30 ηµερών.

Οι δαπάνες υλοποίησης εµπλουτισµού του παραπάνω βιοτόπου θα βαρύνουν τις φιλοθηραµατικές δαπάνες του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας & της Ε.ΚΟ.Η και θα πρέπει να συµπεριλαµβάνονται υποχρεωτικά στον εγκεκριµένο προϋπολογισµό τους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων