“Ανανεώστε τα δελτία κατοχής των όπλων”

0

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κ. Μουσάς Κώστας, απευθύνει κάλεσμα στους κυνηγούς για την ανανέωση του δελτίου κατοχής κυνηγετικών όπλων και επιπλέον επισημαίνει  στους κυνηγούς να ελέγξουν τα δελτία τους και σε περίπτωση που έχουν λήξει να σπεύσουν για να την ανανέωση έτσι ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και άσκοπη ταλαιπωρία κατά την έκδοση των αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018.

Ακόμα ο κ. Μουσάς, τονίζει πως σε όσους έχει λήξει το δελτίο κατοχής όπλου θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρμόδιο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης της περιοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για να γίνει η ανανέωση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται:

Το παλιό Δελτίο Κατοχής Όπλου (Α.Κ.Ο.)
2. Ιατρικό πιστοποιητικό από παθολόγο ή ψυχίατρο.
3. Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων Αστυνομικής Ταυτότητας.
4. Σε περίπτωση που το Α.Κ.Ο του όπλου έχει λήξει πάνω από ένα μήνα, Ηλεκτρονικό Παράβολο (e-paravolo) το οποίο πληρώνεται σε οποια-δήποτε τράπεζα αξίας 15,00 €, Στον Κ.Α: 6193. Σε περίπτωση που η άδεια κατοχής έχει λήξης σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα τότε πρέπει να πληρωθεί παράβολο (e-paravolo) σε οποιαδήποτε τράπεζα αξίας 3,00 € στον Κ.Α: 6189.
5. Μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά για την ανανέωση ο κάτοχος θα πρέπει να έχει μαζί του το όπλο για το οποίο θα γίνει η ανανέωση μέσα στη θήκη του.

http://amaliadanews.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων